Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kılıç: Vatan için çalışmaya devam

AK Parti teşkilatında siyaset
Kılıç: Vatan için çalışmaya devam

AK Parti teşkilatında siyaset yapan Şehir ve Bölge Plancısı Fatma Gamze Kılıç, milletvekili aday adaylığı tanıtım toplantısında kendisini tanıttı.
2006’DAN BERİ
MEMLEKETE
HİZMET
1982 yılında Afyonkarahisar’da doğduğunu belirten Kılıç, “İlk ve orta dereceli eğitimimi ilimizde tamamladım. Afyon Kocatepe Anadolu Lisesi’nden mezun olduktan sonra lisans eğitimimi Dokuz Eylül Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümünde 2005 yılında bitirdim. Bir süre İzmir’de bir planlama bürosunda çalıştıktan sonra 2006 yılında memleketime geri dönerek serbest şehir planlama ofisimi açtım. 12 yıldır Afyonkarahisar ve çevre illerde il ilçe ve belde belediyelerine, OSB’lere, farklı resmi kurum ve kuruluşlara imar planı hazırlıyor ve danışmanlık hizmeti veriyorum” dedi.
“UYUMLU ÇALIŞMALARLA
HİZMET ETTİM”
ATSO’da 2008 yılında Kadın Girişimciler Kurulunda Başkan Yardımcılığı görevini üstlenip kadınların iş hayatı içerisinde daha aktif rol üstlenmesi amacıyla çalışmalar yürüttüğünü dile getiren Kılıç, “2009 yılında yapılan AK Parti İl Kongresi ile il yönetim kurulu üyesi olarak göreve seçildim. Dokuz yıldır ülkemizin geçirdiği tüm yerel ve genel seçimlerde, referandum süreçlerinde partimizin ana kademeleri il ilçe teşkilatları kadın ve gençlik kolları ile uyumlu çalışmalar ve çok şükür ki partimizce tarafıma layık görülen görevler neticesinde devletime, vatanıma hizmet etme fırsatı buldum. Eğitimini aldığım ve icra ettiğim şehir planlama bilimi disiplinler arası bir meslek dalı olup yerleşim alanı planlamasına ek olarak şehir ekonomisi sosyoloji hukuk politika gibi farklı uzmanlık dallarının analizini ve doğru sentezini zorunlu kılmaktadır” diye konuştu.
KARAR NE OLURSA
 OLSUN ÇALIŞMAYA DEVAM
Meslek hayatı ile edindiği bilgi birikimi ve parti teşkilatı içinde aldığı görevlerin neticesi olarak tecrübe edindiğini kaydeden Fatma Gamze Kılıç şöyle konuştu: “Edindiğim tecrübelerle toplumun ihtiyacı olan doğru yönetim felsefesini uygulayabileceğime olan inancım tamdır. Arkadaşlar hiçbir şeye ihtiyacımız yok tek ihtiyacımız olan şey çalışmak. Ben içimdeki bu çalışma azmi vatan sevdası ve gençliğin verdiği güç ile kadınlarımızın çocuklarımızın hakları savunucusu olmak, partimizin hedefleri doğrultusunda çalışmak için milletvekilliği görevine talibim. Genel merkezimizin kararı her ne yönde olursa olsun kol kola yürüdüğüm tüm arkadaşlarımla birlikte bu vatan için çalışmaya devam edeceğim” şeklinde konuştu. >> Burcu AYDIN’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti