Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Kim bu devleti yüceltecekse, devlet yönetmek nasip olsun”

Milliyetçi Hareket Partisi İl
“Kim bu devleti yüceltecekse, devlet yönetmek nasip olsun”

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mehmet Karagöz, haftalık basın toplantısında gündemdeki konuları değerlendirdi. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Karagöz, Meral Akşener’in kurduğu İyi Parti ile ilgili soruya şu cevabı verdi:
“Yeni partinin milliyetçi tabanda kurulmadığını söyleyebilirim. Kurucularından Ümit Özdağ’ın ‘Yeni parti ülkücü tabanda olmayacak’ söylemi var. Kurucularına baktığımız zaman ise CHP’den, DSP’den, Vatan Partisi’nden ve birçok siyasi partiden kurucuların olduğunu görüyoruz. Saadet Partisi’nden ayrılanlar, Anavatan Partililer, AKP’den ayrılmış insanların da kısmen varlığını görüyoruz. Bunlara milliyetçi, ülkücü bir parti de diyemiyoruz. HDP’lilerle gö-rüştüğünü biliyoruz, bir heyetin. Görüşme maksadını bilemiyoruz. Bize herkes gelebilir, diyorlar. Merkez partisinde milliyetçilik olmaz. Biz onlara milliyetçi parti diyemeyiz. Allah bu devlete kim daha iyi hizmet edecekse, bu devleti ve Türk Milleti’ni kim daha fazla yüceltecekse onlara devlet yönetmeyi nasip etsin.”
TEDBİRSİZ ÇALIŞILIYOR
Karagöz, şehir içindeki kazılarda bazı eksikliklerin yaşandığına dikkat çekerek “İlimiz muhtelif bölgelerinde su, kanalizasyon, gaz ve benzeri işlerle ilgili altyapı kazı çalışmaları yapılmakta, Şehrin ihtiyaçları açısından bu çalışmalar yerindedir ve yapılması lazımdır. Yağışların başlaması ve kış sezonunun yaklaşması nedeniyle müteahhit ve taşeron firmalar da bir an önce işlerini bitirebilmek için çalışmaktadırlar. Bu güzel çalışmayı hoyratça iş yapan firmalar çirkin hale dönüştürmektedir. Kendi mesleğim de elektrik ve inşaat işleridir. İş müfettişleri sık sık sanayi, Organize Sanayi ve fabrikaları denetleyip iş güvenliği için gerekeni yapmakta. Bu çalışmalarla olası kazalar azaltılmaktadır. Ancak bu denetimi mahalle ve sokaklarda ana arter olan yollarda göremiyoruz. Burada alt geçit çalışmalarını kastetmiyorum. Kazı yapan firmalar dikkatsiz ve tedbirsiz çalıştığı için elektrik ve telefon kablolarına, su borularına zarar veriyorlar, sebep oldukları hasarı tamir ediyorlar ancak kısmen de olsa çalışan personeller yaraladıkları kabloları fark etmemiş gibi davranıp işleri bitince üzerine toprak kapatıyor. Bu ayıp da toprak altında kalmıyor” dedi.
YÖNLENDİRME EKSİK
Yönlendirme levhalarının yeterli olmadığını hatırlatan Karagöz, “Elektriğin, telefon hattının veya suyun yokluğu kısa süre sonra ortaya çıkıyor. 10, 20 daireli binalarda gece boyu arızalar bulunana kadar insanlar mağdur oluyor. Kazı çalışmaları için ikaz ve yönlendirme levhaları doğru yapılmadığından dolayı sokak aralarında araçlar sıkıntı yaşıyor. Firmalar işlerini bitirip gittikten sonra yollarda aşırı dolgu yüzünden tümsekler ve çukurlar bırakıyor. Kum ve topraklar, günlerce yol altında kalıyor. Ana arter yolda bile yolu dikine kesen 5-10 santimetrelik çukurlar bırakılıyor” ifadelerini kullandı.
>> Murat ARISOY’un Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti