Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kitapları okudular, ödülleri kaptılar

Afyonkarahisar Belediyesi, İl Milli

Afyonkarahisar Belediyesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Eğitim-Bir-Sen 1 Nolu Şube’nin iş birliğinde düzenlenen Ödüllü Kitap Okuma yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri düzenlenen törenle verildi

 

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in ev sahipliğinde düzenlenen törene Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Afyonkarahisar AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven, İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şuayip Özdemir, Eğitim Bir Sen 1 Nolu Şube Başkanı Mustafa Arslan, eğitim camiası ve çok sayıda öğrenci katıldı.
“30 BİNE YAKIN KİTAP
ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU”
Eğitim Bir-Sen Afyonkarahisar 1 Nolu Mustafa Arslan, “Geçtiğimiz hafta sonunda 12 sınav merkezinde, yüzlerce gönüllü gözetmenimizin görev aldığı sınavımızı gerçekleştirdik. Bu yıl 3. düzenlediğimiz yarışmamızda üç yılda toplamda 30 bine yakın kitabı Afyonkarahisar Belediyemizin desteğiyle ortaokul ve liselerimizin kütüphanelerine ulaştırdık. Her yıl artan bir teveccühle devam eden projemizde bu yıl 5 binden fazla öğrencimizin, evladımızın yarışmamıza müracaat etmesi, katılması bizim için ayrıca kıymetli bir durum.” dedi. Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın ise böylesi güzel bir projeye ortak olmaktan büyük mutluluk duyduklarını söyledi.
“BU TÜR PROJELERE
BÜYÜK ÖNEM VERİYORUZ”
Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ise milli ve manevi değerlere bağlı, kişisel ve sosyal yönden gelişmiş, etkin, üretken, topluma faydalı nesiller yetiştirmek adına bu tür projelere çok büyük önem verdiklerini söyledi. Sendika ve Milli Eğitim Müdürlüğünden kendisine gelen bu projeyi hiç düşünmeden hayata geçirmeye karar verdiğini aktaran Başkan Zeybek, bundan sonra da her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade etti. Kitap okuma yarışmasında emeği geçen başta Belediye Başkanı Mehmet Zeybek olmak üzere İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Eğitim-Bir-Sen Afyonkarahisar Şubesi’ne herkese teşekkür eden AK Parti Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, “Şunu unutmayın ki hepinizin bir hedefi olmalı. Hedefi olmayan toplumlar yok olmaya mahkumdur.” dedi. Ödül törenin son konuşmacısı Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın oldu. Afyonkarahisar’daki kitap okuma yarışmasını ortaya koyan iradeyi takdir ettiğini söyledi.
Konuşmaların ardından Afyonkarahisar Belediyesi Mehteran Takımı ile Grup Yürüyüş konser verdi. Konserin ardından 5. Kitap Okuma Yarışmasında dereceye giren öğrencilere bisiklet ve çeşitli hediyeler verildi.
>> Burcu AYDIN’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti