Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kıymetini bilelim – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Kıymetini bilelim

Afyonkarahisar Belediyesi’nin yoğun şekilde sürdürdüğü asfalt çalışmaları bazı vatandaşların bilinçsizliği nedeniyle tahribata uğruyor

Bu bilinçsizliğin başında, uyarılara rağmen asfalt serilen yollara park eden araçlar gelirken, bunun yanı sıra bazı vatandaşların duyarsız davranışları da serilen asfalta zarar veriyor. Bunun son örneği Kurtuluş Caddesi’nde yaşandı. Asfalt ekiplerinin yaklaşık bir haftadır bu caddede sürdürdüğü çalışmalar halkımızın büyük beğenisini toplarken, cadde üzerindeki bir binanın yıkım çalışmaları sırasında asfalta zarar verilmesi ise tepkiyle karşılandı.
Afyonkarahisar Belediyesi’nin kentte başlattığı asfalt çalışmalarını takdirle karşıladıklarını dile getiren vatandaşlar, “Çetin kış sezonunun ardından bozulan yollar için seferberlik ilan eden belediyemizin çalışmalarını takdirle karşılıyoruz. Lakin bu çalışmaları görmezden gelerek bilinçsizce hareket edilmesini de tasvip etmiyoruz.” sözleri ile duruma tepki gösterdiler. Vatandaşların ihbarı üzerine harekete geçen Zabıta ekipleri inşaat sahibi ile görüşerek ilgili kanun ve yönetmelikler uyarınca cezai işlem uyguladı. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti