Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Klasik Müzik Festivali Başladı

Bu yıl 23’ncüsü düzenlenen Afyonkarahisar Klasik Müzik Festivali bu akşam Afyonkarahisar Yeni Müze ve Kültür Merkezin’de gerçekleştirilen açılış konseriyle sanatseverlere merhaba dedi.

Bu yıl 23’ncüsü düzenlenen

Bu akşam başlayan festival programı 23 Nisan 2024 tarihine kadar devam edecek. Açılış konserine; Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Harun Reşit Han, Belediye Başkan Vekili Ömer Yıldız, Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Karabacak, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Tolga Yağan ve çok sayıda davetli katıldı.

Festivalin açılış konserinin konuşmasını Genel Yayın Yönetmeni Hüseyin Başkadem yaptı. Açılış konseri festivale katkı sunanlara teşekkür plaketi verilmesiyle başladı.

Klasik Müzik Festivali BaşladıKlasik Müzik Festivali Başladı

Afyonkarahisar Klasik Müzik ve Caz Derneği tarafından düzenlenen, Genel Sanat Yönetmenliğini Hüseyin Başkadem’in üstlendiği Afyonkarahisar Klasik Müzik Festivali, 23. yaşını yepyeni mekânında kutluyor. Yeni açılan Afyonkarahisar Yeni Müze ve Kültür Merkezi Kompleksi, 17-23 Nisan tarihleri arasında etkinliğe ev sahipliği yapacak. Festivalin açılış konserini, kemanda Çekyalı Daniel Matejča ve Giritli şef Nikos Haliassas yönetiminde olmak üzere, Türkiye’nin ilk ve tek bölge devlet senfoni orkestrası Bursa Bölge Devlet Senfoni Orkestrası (BBDSO) verdi. Açılış konseri, Çek kompozitör Antonin Dvorak’ın ölümünün 120. yılı olması nedeniyle, büyük besteci anısına gerçekleştirildi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti