Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Kötü gidişe Cumhuriyet Halk Partisi dur diyecek”

Cumhuriyet Halk Partisi Çay
"Kötü gidişe Cumhuriyet Halk Partisi dur diyecek"

Cumhuriyet Halk Partisi Çay İlçe Başkanı Ali Selvi, esnaftan tüccara, çiftçiden memura her kesimin sıkıntı içinde yaşadığını belirtti. Ali Selvi, “Genel ekonomik sıkıntıları ilçemizde en acı şekilde yaşamakta olup ne kiraz, ne vişne, ne elma para etmekte. Çiftçi, ürettiğini değerinde satamamaktadır. Borcu borçla kapatmakla bankalardan almış oldukları kredi batağında boğulmaktadır. Hayvancılık ise apayrı bir dert. Yem girdilerinin pahalı olması nedeni ile emeğin karşılığı alınamıyor. Et fiyatları dünyada düşerken bizde zamlanıyor. Tüketiciler de üreticiler de bundan zarar görüyor” dedi.
HİPERMARKETLER KÂRI ÇAY İÇİN HARCAMIYOR
Çay’daki FETÖ soruşturmasına da değinen Ali Selvi, “Çay’da kamu çalışanları ve esnafımıza yapılan operasyonlarda ne yazık ki gerçek suçlular dururken yeni mağdurlar meydana getirilmekte, buralarda çalışanlar işsizler ordusuna katılmakta, eğitimde ise belirsizlikler her geçen gün dünü aratmakta, bu yetmezmiş gibi FETÖ çetesinin verdiği zararlar bahane edilerek baskılar artmaktadır. Esnafımızın hali içler acısıdır. İlçemizde en büyük sorun, dışarıdan gelen büyük hipermarketlerin az personelle çok para kazanmasıdır. Bu hipermarketler, kârlarını da Çay için kullanmamakta şirketlerin merkezlerine aktarılmaktadır” diye konuştu.
TÜRKİYE’NİN UMUDU CHP’DİR
Selvi, açıklamasını şöyle bitirdi:
“Bu kötü gidişata son verecek olanlar, köylüsü, şehirlisi, esnafı, zanaatkârı, çiftçisi, işçisi, memuru, erkeği, kadını, genci, ihtiyarı olarak, bu ülkenin vatanseverleri, demokratları, devrimcileri, laikleri, Cumhuriyetçileri, Atatürkçüleri olarak bizleriz. 93 yıllık çınarımızla ülkemize sahip çıkacağız.” (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti