Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kürşat Yılmaz Hangi Partiden?

Türk Milliyetçiliğinin popüler isimlerinden biri olan Kürşat Yılmaz, hangi partiye mensuptur?

Türk Milliyetçiliğinin popüler isimlerinden

Doğum adıyla Yakup Kürşad Yılmaz, 3 Mart 1961 tarihinde Giresun’da doğdu. Mafya Lideri yakıştırması da yapılan Yılmaz, ülkücüdür.

ÜÇ KEZ HAPİSTEN KAÇTI, BULGARİSTAN’DA YAKALANDI

Kürşat Yılmaz, 12 Eylül Darbesi’nden önce Ülkücü Gençler Derneği‘nde yöneticilik yaptı. “Banker Kastelli” olarak bilinen Cevher Özden’in vurulmasından dolayı olaydan dolayı cezaevine girdi. Hapisten toplam üç kez 1994, 1997, 1998 yıllarında kaçtıktan sonra 1998 tarihinde Bulgaristan’da tutuklandı. 2005 yılında Endüstri Holding’in yağmalanması nedeniyle tutuklandı.

2021 YILINDA TAHLİYE EDİLDİ

Kürşat Yılmaz, Kuşadası Belediye eski Başkanı Lütfi Suyolcu’nun 1995 yılında öldürülmesi olayını düzenlemekten ve çıkar amaçlı suç örgütü kurmak, yönetmek, nitelikli yağma, tehdit, kasten yaralama, kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma gibi suçlardan 66 yıl hapis cezası aldı. 2021 yılında avukatlarının yeniden yargılanma talebi sonrasında 30 Ekim 2021 tarihinde tahliye edildi. İlk evliliğini Tülay Çetin ile yapan Yılmaz, 2016 yılında Çetin’den boşandı. 2023 yılında Belma Ünal ile evlenen Yılmaz’ın Alparslan ve Ülkü adında iki evladı vardır. Kürşat Yılmaz, MHP’ye yakınlığıyla bilinmektedir.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti