Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kurslar için son başvuru tarihi 16 Ekim

Bu haberin fotoğrafı yok
Kurslar için son başvuru tarihi 16 Ekim

Alimoğlu Kültür Sanat Araştırma Derneği’nde düzenlenecek kurslar son başvuru tarihi 16 Ekim olarak açıklandı

Alimoğlu Kültür Sanat Araştırma Derneği’nde (AKSAM) bu yıl da çeşitli koro etkinlikleri ve kurslar düzenlenecek. AKSAM’da Türk Sanat Müziği, Türk Halk Dansları, Türk Halk Müziği, Tasavvuf Müziği, Tiyatro Toplulukları’na katılım için herhangi bir bedel alınmayacak.
GİTAR, BAĞLAMA, UD, NEY
AKSAM’da sürdürülecek olan enstrüman kurslarında ise alanında deneyim sahibi öğreticiler tarafından öğrencilere, aylık öğretim bedeli üzerinden hizmet verilecek. AKSAM’da, gitar, bağlama, keman, ney, klarinet, piyano, ud ve keman dersleri verilecek. Resim, yağlı boya ve kara kalem eğitimi de AKSAM’ın etkinlikleri arasında yer alacak. Kurslar için son başvuru tarihi 16 Ekim olarak belirlendi.
ETKİNLİKLERE TÜM
AFYONKARAHİSARLILAR DAVETLİ
Alimoğlu Kültür Sanat Araştırma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı, işadamı İbrahim Alimoğlu, Afyonkarahisar’ın kültür ve sanat alanındaki gelişimine katkı sağlamak için çıktıkları yolda faaliyetlerine devam ettiklerini belirtti. Alimoğlu, “Afyonkarahisar’ın kültür ve sanat hayatında bir imzamız olsun istiyoruz. Bu nedenle koro ve kurs faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Ayrıca yıl içinde birçok etkinlik ve konser düzenleyeceğiz. Tüm Afyonkarahisarlıları, kurslarımıza, korolarımıza ve etkinliklerimize davet ediyoruz” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti