Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kütahya OSB’de akademi eğitimleri tüm hızıyla devam ediyor

Kütahya Organize Sanayi Bölgesi

Kütahya Organize Sanayi Bölgesi (OSB) yatırımcılarının ve çalışanlarının kişisel gelişim, toplumsal farkındalık ve kariyer planlamalarına katkıda bulunmak amacıyla faaliyete geçirilen Kütahya OSB Akademi’de eğitimlerin tüm hızıyla devam ettiği bildirildi.
OSB Akademi resmi internet sitesinde en fazla başvuru alan eğitimlerden biri olan, “Satın alma Yönetimi” konulu eğitim Kütahya Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü Konferans Salonunda gerçekleştirildi. Kütahya Organize Sanayi Bölgesi’nde yer alan firmaların yönetici ve çalışanlarının katılım sağladığı eğitimde, eğitmen Doçent Dr. Murat Düzgün tarafından katılımcılara, satınalma yönetimi ve temelleri, temel ilkeler, süreç yönetimi ve iş akışları, doğru kaynakların seçimi ve yönetimi, pazarlık ve maliyet-fiyat analizi ilkeleri, ekonomik sipariş miktarı (EOQ) modeli ve uygulamaları, nakliye yönetimi-lojistik stratejileri ve benzeri konular aktarıldı.
Sözlü anlatımlar ve etkinliklerle birlikte verimli saatlerin yaşandığı “Satın alma Yönetimi” konulu eğitim katılımcıların soruları, görüşleri ve geri bildirimlerinin ardından sona erdi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti