Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Meka Beton halka arz sonuçları açıklandı

Geçtiğimiz haftanın tek halka

Geçtiğimiz haftanın tek halka arzı olan Meka Beton halka arz sonuçları belli oldu.

Meka Beton halka arz sonuçları belli oldu

Geçtiğimiz hafta talep toplama işlemleri sona eren Meka Beton halka arz sonuçları ve kaç lot verdiği açıklandı. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) onayı ile 2 gün boyunca talep toplayan Meka Beton halka arzına yoğun katılım oldu.

Meka Beton borsada ne zaman işlem görür? sorusu da hisse sahibi yatırımcılar tarafından araştırılmaya başlandı.

5-6 Ekim tarihleri arasında halka arz olan Meka Beton, 1 TL nominal değerli paylarını 25 TL sabit fiyattan satışa sundu. Meka Beton Santralleri, halka arz yoluyla 50.000.000 TL olan mevcut sermayesini 12.500.000 TL artırarak 62.500.000 TL’ye çıkarmayı hedefledi.

Meka Beton halka arz sonuçlarının KAP’a bildirilmesinin ardından birkaç gün sonra borsada işlem göreceği tahmin ediliyor. Halka arz sonuçlarının 9 Ekim’de ilan edileceği varsayıldığında şirketin MEKAG koduyla 11-12 Ekim tarihlerinde borsada işlem göreceği düşünülüyor. Resmi tarih paylaşıldığı taktirde haberimize eklenecektir.

MEKA BETON ŞİRKETİ HAKKINDA
1987 yılı itibarıyla faaliyete başlayan Meka Beton Santralleri, yurt içi ve yurt dışında beton santrali ve her türlü makine imalatı yapıp bu tesislerle ilgili montaj, bakım, onarım ve imalat hizmetleri vermektedir.

Şirket; beton santralleri, kırma ve eleme ekipmanları ve ilgili ekipman bileşenlerinin üretimini gerçekleştirmekte; bu üretimleri için gerekli makine, teçhizat, ham madde, mamul ve yan mamullerin ithalatı, ihracatı, alımı ve satımı faaliyetlerini yerine getirmektedir. Şirket, ürettiği ürünlerin satış sonrası hizmetler kapsamında saha kurulumlarının yapılması, devreye alınması ve satış sonrası gerekli servis ve yedek parça tedariki hizmetlerini de vermektedir. Şirketin, mülkiyeti kendisine ait 3 adet üretim tesisi bulunmaktadır.

 

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti