Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MERSEM heyetinden Başkan Çoban’a ziyaret

Bu haberin fotoğrafı yok
MERSEM heyetinden Başkan Çoban'a ziyaret

13-15 Aralık tarihleri arasında 8. kez düzenlenecek olan (MERSEM’ 2012) 8. Uluslararası Mermer ve Doğaltaş Kongresi’nin tanıtım çalışmalarına başlayan MERSEM Yürütme Kurulu, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ı ziyaret etti

Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, 13-15 Aralık tarihleri arasında 8. kez düzenlenecek (MERSEM’ 2012) 8. Uluslararası Mermer ve Doğaltaş Kongresi’nin Yürütme Kurulu’nu makamında kabul etti. MERSEM Yürütme Kurulu Başkanı Prof. Dr. Bahri Ersoy başkanlığında gerçekleşen ziyarete, Yürütme Kurulu Üyeleri; Doç. Dr. Ali Sarıışık ile Öğretim Görevlisi Türker Göksel ve işadamı Celalettin Gürel katıldı.
Teknik ve bilimsel gelişmeler anlatılacak
Ziyarette, kongre ile ilgi Başkan Burhanettin Çoban’a bilgi veren MERSEM Yürütme Kurulu Başkanı Bahri Ersoy, kongrenin Afyon Kocatepe Üniversitesi ile TMMOB-Maden Mühendisleri Odası işbirliğinde yapılacağını söyledi. Kongrenin, mermer ve doğaltaş sektöründeki sorunların incelenmesi ve tartışılması amacıyla yapıldığını belirten Prof. Dr. Bahri Ersoy, sektör temsilcilerini aynı platformda buluşturulacak olan kongrenin, teknik ve bilimsel gelişmelerin geniş kitlelere aktarılmasını da sağlayacağını söyledi.
Kongre Türkçe-İngilizce dillerinde yapılacak
Kongrenin, Türkçe ve İngilizce dillerinde yapılacağını ifade eden Bahri Ersoy, “Dünya ve Türkiye Doğaltaş Potansiyeli” başta olmak üzere 14 farklı konunun kongrede ele alınacağını kaydetti. Ersoy, verdiği bu bilgilerin ardından, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’dan kongre için destek istedi. Uluslararası alanda düzenlenecek kongrenin, ilimizin tanıtımı adına son derece yararlı olacağına inandığını belirten Başkan Çoban, gerekli durumlarda destek vermeye hazır olduklarını söyledi. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti