Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Mesleki Eğitimde 1000 Okul Projesi’nde Afyon’dan 10 okul

İl Milli Eğitim Müdürü

İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, Mesleki Eğitimde 1000 Okul Projesi’ne Afyonkarahisar’dan 10 okulun dahil edildiğini söyledi

 

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından okullar arası başarı farklarını azaltmak ve mesleki eğitimi güçlendirmek için başlatılan “Mesleki Eğitimde 1000 Okul Projesi”ne 161 milyon liralık yatırım yapıldı. Bakanlık, Mesleki Eğitimde 1000 Okul Projesi kapsamında somut adımlar atmaya devam ediyor. Projenin 2020 yılı performans değerlendirme toplantısı Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Mahmut Özer başkanlığında gerçekleştirildi. Video konferans yöntemiyle düzenlenen toplantıya İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın da iştirak etti. Bu toplantının ardından İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın başkanlığında Mesleki ve Teknik Eğitim Hizmetleri Şubesi’ne bağlı okul müdürleri ve Şube Müdürü Mustafa Günay’ın katılımı ile Mesleki Eğitimde 1000 Okul Projesi toplantısı yapıldı.
İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, “Bakanlığımızın başlatmış olduğu Mesleki Eğitimde 1000 Okul Projesi kapsamına İlimiz Afyonkarahisar’dan 10 okulumuz dâhil edildi. Bu kapsamda öncelikle iki okulumuzun kütüphaneleri iyileştirildi. 1000 okul projesi ile ilgili çizilen yol haritası üzerine planlamalar yapıldı. İlk aşamada söz konusu okul müdürlerine liderlik, öğretmenlerine de Mesleki Gelişim alanında eğitimlere başlanacak. Proje kapsamında bizlerle birlikte çalışan okul müdürlerine teşekkür ederim.” dedi.
>> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti