Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MHP beldeleri boş bırakmıyor – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
MHP beldeleri boş bırakmıyor

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığı ve merkez ilçe başkanlığının ortaklaşa hazırlamış olduğu “Ramazan Programları” gereği iftar sonrası merkeze bağlı belediyeler geziliyor. Gezi programlarına il başkanı Aziz Aslan, Milletvekili Kemalettin Yılmaz, Merkez ilçe başkanı Alper Yağcı, il yönetim kurulu üyeleri ve merkez ilçe yönetim kurulu üyeleri katılıyorlar

Milliyetçi Hareket Partisi, Afyonkarahisar’a bağlı beldeleri ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geliyor. Vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan MHP’liler, sorunlara çözüm önerilerini de aktarıyorlar. Konuyla ilgili açıklama yapan MHP İl Başkanı Aziz Aslan, “Ramazan ayını değerlendirebilmemiz için İl teşkilatımız, Milletvekilimiz ve Merkez İlçe teşkilatımız olarak birlikte bir program yaptık. Güzel bir uyum, birlik, beraberlik ve ahenk içerisinde adına Ramazan ziyaretleri dediğimiz bu programlarda öncelikli olarak belediye başkanlıklarımızın bulunduğu beldelerden başlamak üzere merkeze bağlı beldeler ve daha sonra ilçelerimizin ziyaretleri şeklinde devam edecektir” dedi.
SAMİMİ BİR ORTAM
İlk olarak 4 beldeyi ziyaret ettiklerini belirten Aslan, “Susuz, Işıklar, Sülümenli ve Fethibey kasabalarını her gün bir kasaba olmak üzere ziyaret ettik. Saat 21,15’te partimizin önünden hareket ediyoruz. Teravih namazını vatandaşlarımızla birlikte kıldıktan sonra hep birlikte çay içip sohbet ediyoruz. Belediye başkanlarımız ile birlikte kasaba halkının da problemlerini dinlemiş oluyoruz. Vatandaşlarımız bizleri çok samimi ve sıcak karşılıyorlar. Ziyaretlerimizden çok memnun olduklarını ifade ediyorlar” ifadelerini kullandı.
HERKES KATILABİLİR
MHP İl Başkanı Aziz Aslan, şöyle devam etti:
“Kasaba ziyaretlerimize Milletvekilimiz Kemalettin Yılmaz, Merkez ilçe başkanımız Alper Yağcı, İl başkan yardımcılarımız, Hüseyin Özdinç, Şaban Ceylan,Adem Dursun, İlçe başkan yardımcılarımız Hayrettin Gıran,Osman Özharputlu ve Ahmet Çifteci katılmışlardır. 3 Ağustos tarihinde Cuma günü Gebeceler, 4 Ağustos Cumartesi günü de Beyyazı kasabalarımızı ziyaret edeceğiz. İsteyen gönüldaşlarımız bizlere katılabilirler.” (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti