Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MHP Kadın Kolları “Bir Bot, Bir Mont” kampanyası başlattı

Sosyal yardımlaşma ve dayanışmaya
MHP Kadın Kolları “Bir Bot, Bir Mont” kampanyası başlattı

Sosyal yardımlaşma ve dayanışmaya en fazla ihtiyaç duyulan bu dönemde geleceğimizin teminatı olan çocukların mağduriyetlerini gidermek adına harekete geçen MHP Kadın Kolları Başkanı Aygül Irmak, geçtiğimiz yıl hayata geçirdiği ve 53 çocuğa soğuk kış günlerinde sıcaklık veren ‘Bir Bot Bir Mont’ kampanyasını bu yıl daha geniş katılımla yeniden hayata geçirmek istediklerini söyledi.
Geçtiğimiz yıl 8 çocuğun kış aylarında üzerinde montu ve ayağında botu olmadığını fark etmesi üzerine böyle bir kampanya başlattığını ancak hayırseverlerin destekleriyle kampanyanın 53 çocuğa ulaştığını belirten Aygül Irmak; “Ben bir anne olarak çocukların durumuna üzülmüş ve böyle bir girişimde bulunmuştum. Küçük çaplı bir kampanya başlattım ancak kampanyayı duyan hayırseverlerin destekleri ile 53 çocuğumuzu soğuktan korumayı başardık. Bu yıl da hayırseverlerimizden gelen talep üzerine ‘Bir Bot Bir Mont’ kampanyamızı tekrar yapalım ve çocuklarımız üşümesin istedik” dedi.
Kentte bulunan ve ihtiyaç sahibi daha fazla çocuğa ulaşabilmek adına MHP Kadın Kolları Kurulu üyesi arkadaşlarımız da benimle birlikte projede yer almak istediklerini söylediler” diyerek sözlerini sürdüren Aygül Irmak; “Soğuktan üşüyen daha fazla çocuğun mağduriyetini giderebilmek için başlattığımız bu kampanyaya şehrimizdeki tüm hayırseverlerden destek bekliyoruz. Yardımlaşma ve dayanışma kültüründen gelen ve komşusunu düşünen bir milletin evlatları olarak bizde geleceğimiz olan evlatlarımızı ‘Bir Bot Bir Mont’ ile soğuk kış günlerinde el ele gönül gönüle yürüteceğimiz kampanyamız ile korumak için hayırseverlerimizin desteğini bekliyoruz” ifadelerine yer verdi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti