Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MHP’li Belediyelerin Ankara’dan İsteyip De Alamayacağı Bir Şey Söz Konusu Olamaz

MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt, göreve gelmesi halinde Afyonkarahisar’ın menfaatine olacak çalışmalarda AK Parti’li Milletvekillerinin de kendilerine destek vereceğini söyleyerek, “MHP’li bir belediyenin Ankara’nın imkânlarından hükümetin Afyonkarahisar’a sağlayacağı imkânlardan talep edip de alamayacağı bir şey söz konusu olamaz. Cumhur İttifakı varken Cumhurbaşkanlığı Sistemi varken hükümet Cumhurbaşkanlığı Sisteminin ve Cumhur İttifakının hükümeti iken Afyon’da bu imkânlar sonuna kadar kullanılacaktır” dedi.

MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt beraberindeki partililerle birlikte, Fuar Alanı’nda Umre yolcularını kutsal topraklara uğurladı. Daha sonra MHP Seçim Koordinasyon Merkezinde basın toplantısı düzenleyen Başkan Adayı Küçükkurt, ardından 2. Küçük Sanayi Sitesi esnafını ziyaret etti. Seçim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Sezer Küçükkurt, Seçim Koordinasyon Merkezinde kendisini ziyaret gelen Karakoyunlular Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Ertuğrul Gazi Yörükler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Osman Taşpınar, Karaçay Balkar Kafkas Derneği Başkanı Ayhan Akpınar, Gönül Köprüsü Derneği Başkanı Lütfiye Pancar Polat ve Sağlıklı Yaşam Derneği Başkanı Mukadder Şenel ile bir araya geldi.

BİZİM SÖYLEDİKLERİMİZ İFTİRA YA DA YALAN DEĞİL, VERİLEN VAATLER SÖYLENEN SÖZLER HAYATA GEÇİRİLMEDİ

Demokratik bir yarışın içerisinde olduklarının altını çizen Küçükkurt, “Cumhur İttifakı’nın ana ilkelerine, ülkemizin birlik ve beraberliği ile ilgili, ülkemizin bekası ile ilgili konularda bizim Cumhur İttifakı ruhuna aykırı bir tutum ve davranış içerisinde olmamız düşünülemez. Bizim bu noktadaki demokratik yarışımız yerel yönetimlerle ilgili şehrimizle ilgilidir. İnsanlarımızla ilgili bizlerle ilgili konularda elbette görüşlerimizi düşüncelerimizi ifade etmemiz gerekir. Bizim söylediklerimiz iftira ya da yalan değil. Konuları deşmek istemiyoruz. Ama önceki dönem AK Parti’nin Sayın İl Başkanı şu anki Belediye Başkanı Adayımız kendisi il başkanıyken Sayın Cumhurbaşkanımızın Afyonkarahisar’da vekili olarak ve Belediye Başkanının görev olarak silsile gereği üzerinde bir görevde idi. O günlerde verilen vaatler, söylenen sözler hayata geçirilmedi. Şimdi seçim ortamında hayata geçirileceği vaat ediliyor.” ifadelerini kullandı.

MHP'li Belediyelerin Ankara'dan İsteyip De Alamayacağı Bir Şey Söz Konusu Olamaz

HÜKÜMETİN, DEVLET İMKANLARININ AFYON’DA DOĞRU KULLANILMASI İÇİN MANTIKLI DEĞİŞİM GEREKİYOR

Afyonkarahisar’daki MHP’li belediyelerin Ankara’dan isteyip de alamayacağı bir şeyin söz konusu olamayacağını söyleyen Küçükkurt, “Hükümet desteği ve devletin imkânlarının doğru kullanılması lazımdır. Bizim zaten mantıklı değişimden yine kastımız da burada artık Cumhurbaşkanlığı Sisteminde Cumhur İttifakının iktidarı söz konusu. Eskiden bakanlar bir siyasi partinin içerisinden çıkıyordu. Şimdiki mevcut sistemimizde artık bakanlar AK Parti’nin bakanları değil Cumhur İttifakının Cumhurbaşkanlığı hükümetinin bakanlarıdır. Bugün artık Afyonkarahisar’a ziyarete gelen bakanlarımız sadece AK Parti il teşkilatını ziyaret etmiyorlar. MHP İl Başkanlığını da ziyaret ediyorlar. Bu da bunun bir göstergesi yani böyle bir ortamdayken iktidarın devlet yönetiminin söz sahibi partilerden birisi MHP iken Afyonkarahisar’daki MHP’li belediyelerin Ankara’dan isteyip de alamayacağı bir şey söz konusu olamaz. Hem Sayın Genel Başkanımız Türk Dünyasının Bilge Lideri Dr. Devlet Bahçeli Bey hem MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekilimiz Sayın Mehmet Taytak Bey Afyonkarahisar’daki bu çalışmaların birebir yakından takipçisidir. Bizim en büyük güvencemiz dayanağımız da budur. Hükümetin devletin imkânlarının Afyonkarahisar’da doğru kullanılması için mantıklı bir değişim gerekiyor. Bunun özellikle altını çizmemiz gerekiyor. Mantıklı değişimden kastımız budur. MHP’li bir belediyenin Ankara’nın imkânlarından hükümetin Afyonkarahisar’a sağlayacağı imkânlardan talep edip de alamayacağı bir şey söz konusu olamaz. Cumhur İttifakı varken Cumhurbaşkanlığı Sistemi varken hükümet Cumhurbaşkanlığı Sisteminin ve Cumhur İttifakının hükümeti iken Afyon’da bu imkânlar sonuna kadar kullanılacaktır. Bizim güvencemiz Cumhur İttifakı, Sayın Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli ve Afyonkarahisar Milletvekilimiz Sayın Mehmet Taytak’tır. Mutlaka biz göreve geldiğimizde Afyonkarahisar’ın menfaatine olacak çalışmalarımızda AK Partili Milletvekillerimiz de bizlere destek vereceklerdir.” şeklinde konuştu.

Gece geç saatlerde biten seçim çalışmalarının ardından her zaman olduğu gibi Milliyetçi Hareket Partisi Seçim Koordinasyon Merkezinde proje ekibiyle bir araya gelen Küçükkurt, ekip arkadaşlarıyla birlikte Afyonkarahisar’ın geleceğine yön verecek projeleri, hedefleri, planları ile mevcut çalışmalar hakkında istişare bulundu.

KADINLARIMIZ MİLLİ VE MANEVİ DEĞERLERİMİZİN EN KIYMETLİ TAŞIYICILARIDIR

8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayan Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt, “Milli ve manevi değerlerimizin, kültür ve geleneklerimizin en kıymetli taşıyıcıları hiç şüphe yok ki kadınlarımızdır. Doğumdan ölüme kadar hayatın her anında varlıklarını hissettiğimiz, bizi biz yapan kadınlarımız toplumun her kademesinde görev aldığı gibi kahramanlık destanları yazarak eline silahı alıp düşmanın üzerine yürümüş, kucağında mermi ile cepheye koşmuştur. Bu duygu ve düşüncelerle başta tüm şehit anneleri ve eşleri olmak üzere, yaşamımızın her anında her türlü fedakârlıkta bulunan, yokluğumuzu ve sıkıntılarımızı paylaşan, her zaman yanımızda olan tüm fedakâr kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum.” dedi.

MHP'li Belediyelerin Ankara'dan İsteyip De Alamayacağı Bir Şey Söz Konusu Olamaz

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti