Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Motofest’e harcanan para israf, faydalı işlere harcansın”

Anadolu Gençlik Derneği Afyonkarahisar

Anadolu Gençlik Derneği Afyonkarahisar Şubesi yazılı bir basın açıklaması yaparak Afyonkarahisar’da gerçekleştirilen MotoFest konserlerini eleştirdi.

Anadolu Gençlik Derneği Afyonkarahisar Şubesi yaptığı yazılı açıklama ile Afyonkarahisar’da bu yıl 6. kez ev sahipliği yapacağı Dünya Motokros Şampiyonası kapsamında düzenlenecek olan MotoFest konserine harcanan ücretlerin israf olduğunu belirtti.

“MOTOFEST KONSERLERİ TOPLUMUN AHLAKİ VE MANEVİ DEĞERLERİNE AYKIRI”

Anadolu Gençlik Derneği Afyonkarahisar Şubesi tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Afyonkarahisar’da her yıl olduğu gibi Moto Fest konserleri adı altında yine onlarca israf organizasyonu yapılacak. Bununla birlikte toplumun ahlaki ve manevi değerleri yok sayılacak Afyonkarahisar Belediyesi ve Afyonkarahisar Valiliği’nin bu konserleri derhal iptal etmesi gerekmektedir. Bu konserlere harcanacak paralarla ihtiyaç sahibi yüzlerce aileye temel ihtiyaç yardımı yapılabilir. İhtiyaç sahibi yüzlerce gence eğitim desteği verilebilir yine, iş hayali kuran onlarca gencimize kuracakları işleri için sermaye olarak hibe edilebilir. Toplumun ahlaki ve manevi değerlerine aykırı sanat adı altında paylaşılan bu konserler yerine toplumumuzun kendi inancına, tarihine ve kültürüne uygun faydalı organizasyonlar yapılabilir. Biz Anadolu Gençlik Derneği olarak her yıl olduğu gibi bu yılda tarihi bir uyarıyı yapmayı kendimize bir görev addediyor ve uyarıyoruz. Gelin bu dediklerimize kulak verin bu konserleri iptal edip Afyonumuza ve Afyonlu hemşerilerimize faydalı ve kalıcı işler yapın.”

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti