Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Motofest’te ZARA ve Emre Aydın coşkusu

Cumhurbaşkanlığı himayesinde düzenlenen Türkiye’nin en büyük entegre gençlik ve spor festivali MotoFest, bir günlük aranın ardından tüm coşkusu ile devam etti.

Cumhurbaşkanlığı himayesinde düzenlenen Türkiye’nin

Motofest’te sahne alan ünlü sanatçı Zara’nın konseri öncesinde Hes İlaç Afyonspor takımı konseri dinlemeye gelen binlerce Afyonkarahisarlıyı selamladı. Futbolcular sahnede Afyonkarahisarlılara başarılı bir sezon geçireceklerinin sözünü verdi. Konseri dinleyen binlerce Afyonkarahisarlı da tek bir ağızdan Hes İlaç Afyonspor şampiyon sloganlarıyla alanı inletti.


Türkiye MotoFest Konserleri, Afyon Motorsporları Merkezi’ni tıklım tıklım dolduran yüz binlere unutulmaz anlar yaşatmaya devam ediyor. Olumsuz hava koşulları nedeni ile bir gün ertelenen konserler, dün akşam kaldığı yeren tüm coşkusu ile devam eti. MotoFest’in dördüncü gününde sanatçılar Zara ve Emre Aydın alanı dolduran binlerce kişiye konser vererek, geceye damga vurdular. Motofest’te sahne alan ünlü sanatçı Zara’nın konseri öncesinde Hes İlaç Afyonspor takımı konseri dinlemeye gelen binlerce Afyonkarahisarlıyı selamladı. Futbolcular sahnede Afyonkarahisarlılara başarılı bir sezon geçireceklerinin sözünü verdi. Konseri dinleyen binlerce Afyonkarahisarlı da tek bir ağızdan Hes İlaç Afyonspor şampiyon sloganlarıyla alanı inletti.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti