Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Muhtarlar Çanakkale ve Bursa’yı gezecek

Bu haberin fotoğrafı yok
Muhtarlar Çanakkale ve Bursa'yı gezecek

Afyonkarahisar’daki muhtarlar, Belediye’nin desteği ile Çanakkale ve Bursa’yı ziyaret edecek

Muhtarlık İşleri Müdürlüğü’nün tanıtım toplantısında biraraya geldiği mahalle muhtarlarının ‘Çanakkale ve Bursa’ya gezi programı düzenleyelim’ talebini kabul eden Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban sözünde durdu.
Bursa ve Çanakkale’ye düzenlenen gezi ile muhtarlar, bağımsızlık destanının yazıldığı Çanakkale ile Osmanlı Devleti’nin ilk başkenti olan Bursa’yı daha yakından tanıma fırsatı bulacak. Dün sabah saatlerinde iki otobüs ile yola çıkan muhtarlar önce Bursa’ya ardından da Çanakkale’ye geçecek. Muhtarlarla yolculuk öncesi biraraya gelen Muhtarlık İşleri Müdürü Cem Kasapoğlu, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın selamlarını iletti.
BAŞKAN ÇOBAN’A TEŞEKKÜR ETTİ
Yeşilhisar Muhtarlar Derneği Başkanı Mesut Koyun ise Belediye Başkanı Burhanettin Çoban sayesinde Bursa’nın tarihi ve turistik bölgelerini görme fırsatı bulacaklarını aktararak ardından da Çanakkale’ye geçeceklerini ifade etti. Başkan Çoban’ın desteğini her zaman yanlarında hissettiklerini kaydeden Mesut Koyun kendilerine bu fırsatı veren Başkan Çoban’a şükranlarını sundu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti