Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MXGP’ye Türksat sponsor oldu

Bu haberin fotoğrafı yok

Cumhurbaşkanlığı himayesinde 6-9 Eylül tarihleri arasında Afyonkarahisar’da gerçekleştirilecek “Dünya Motokros (MXGP) Şampiyonası”nın iletişim sponsorluğunu Türksat üstlendi

 

 

Türksat A.Ş. ve Türkiye Motosiklet Federasyonu arasındaki sponsorluk anlaşması Türksat yerleşkesinde imzalandı. Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) Başkanı Bekir Yunus Uçar, kendilerine verdikleri destekten dolayı Türksat yönetimine ve çalışanlarına teşekkür etti. Başkan Uçar, organizasyon kapsamında yapılacak yayın ve etkinliklerin, sportif performansların yanı sıra Türkiye’nin potansiyelini 186 ülkeye ve 3 milyar insana ulaştırarak yaklaşık 200 milyon avroluk tanıtım fırsatı oluşturacağını söyledi.
Bu yılki organizasyonun Cumhurbaşkanlığı himayesine alınmasının kendilerine daha büyük sorumluluk yüklediğini vurgulayan Uçar, “Bu sene üzerimizde daha büyük bir sorumluluk var. Cumhurbaşkanımıza teşekkür için en iyisini yapmak zorundayız. En iyisini yapmak için en iyilerle çalışmak gerek. Bu anlamda Türksat’ın desteği, bizimle beraber ülkemizin başarısını ve güzelliklerini dünyanın her köşesine ulaştırma fırsatı doğuracak.” dedi.
Türk sporcusunun başarılarını dünyaya duyurmak için şampiyonanın iletişim sponsorluğunu üstlendiklerini kaydeden Türksat AŞ Genel Müdürü Cenk Şen, “Sağlıklı nesiller yetiştirmede sporun önemli bir faktör. Türkiye’de motokros gibi hız ve cesaret gerektiren ekstrem sporlara ilgi her geçen gün artarken, bu ilginin meyvelerini uluslararası mücadelelerde ortaya konan başarılarla toplamaya başladık.” diye konuştu.
Spora ve sporcuya destek vermenin 15 yıldır Türksat’ın geleneği haline geldiğini vurgulayan Şen, hızlı ve kesintisiz iletişim hizmetleri sunan şirketin, hız denilince ilk akla gelen sporlardan olan motokros turnuvasına iletişim sponsoru olduğunu dile getirdi. Şen, sağlıklı bir toplum olmanın yolunun spordan geçtiğinin bilinciyle toplantılar yaptıklarına işaret ederek, canlı yayınlarla insanların spora ilgisini artırmayı amaçladıklarını bildirdi.
Şen, Türkiye’yi bu şampiyonada temsil edecek milli sporcular Şakir Şenkalaycı ve Emircan Şenkalaycı’ya başarılar diledi. Şen ve Uçar, sponsorluk anlaşmasının imzalanmasının ardından şampiyonada Türkiye’yi temsil edecek milli sporcular Şakir Şenkalaycı ve Emircan Şenkalaycı ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti