Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Nadi Ceylan güven tazeledi – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Nadi Ceylan güven tazeledi

Afyonkarahisar Berberler ve Kuaförler Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği 2012 yılı Olağan Genel Kurul toplantısı yapıldı

Afyonkarahisar Berberler ve Kuaförler Odası toplantı salonunda yapılan genel kurul seçimlerine tek liste halinde giden Erkek Kuaförü Nadi Ceylan, oy çokluğu ile tekrar başkanlığa seçildi.
Berberler ve Kuaförler Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği olarak, derneklerine kayıtlı Bay ve Bayan kuaför esnaflarının her zaman yanında olduklarını ve çözülemeyen sorunlarını çözdüklerini belirten Ceylan, esnaf arasındaki birlik ve beraberliğin sağlanması için geziler, piknikler ve seyahatler düzenlediklerini söyledi. Yapılan sosyal aktiviteler sayesinde Kuaför esnaflarının birlik ve beraberliğinin sağlandığını belirten Nadi Ceylan, dükkan açacak olan esnaf arkadaşlarına gerek maddi gerekse manevi yönden tüm desteğin veril-diğini söyledi.
2011 yılının faaliyet raporunun okunması ve oylanmasının ardından gidilen seçimlerde Afyonkarahisar Berberler ve Kuaförler Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu üyeliklerine Nadi Ceylan, Ahmet Tan, Süleyman Devranbay, Fatma Telek ve Erdoğan Kalaycı seçildiler. Dernek üyelerine teşekkür eden Nadi Ceylan, gerek sosyal aktivitelerinin gerekse esnaf arkadaşlarına yapılan maddi ve manevi desteklerinin 2012 yılında da artarak devam edeceğini söyledi. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti