Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ödüller, Hayrünnisa Gül’den – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Ödüller, Hayrünnisa Gül'den

Şiir yarışmasında dereceye giren öğrencilere Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün eşi Hayrünnisa Gül adına Vali İrfan Balkanlıoğlu tarafından ödülleri verildi

Şair Mehmet Akif Ersoy’un vefatının 76. Yılı nedeniyle geçtiğimiz hafta Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ile Afyonkarahisar Barosu’nun işbirliğinde yapılan ‘Mehmet Akif’i anlamak, yaşatmak demektir’ konulu programa Mehmet Akif Ersoy Bolvadin Yurdu, Afyonkarahisar Kız Yetiştirme Yurdu ve Çocuk evlerinden öğrenciler katılmışlardı.
Hattat Ahmet Karahisar Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen ve Vali İrfan Balkanlıoğlu’nun eşi Esma Balkanlıoğlu’nun katıldığı program sırasında, yarışmada 1. olan Karahisar Çocuk Evi’nden Nurseda Karaaslan, 2.olan Kadınana Çocuk Evi’nden Kübra Avcı ve 3. olan Kız Yetiştirme Yurdundan Hilal Yolal’a ödülleri Vali İrfan Balkanlıoğlu’nun eşi Esma Balkanlıoğlu tarafından verilmişti.
GÜL ÇOCUKLARI UNUTMADI
Ayrıca bu yarışmada dereceye giren öğrencilere Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün eşi Hayrünnisa Gül de hediyelerini takdim edeceklerdi. Hayrünnisa Gül’ün Afyonkarahisar’a gelememesinden dolayı söz konusu dereceye giren öğrencilere hediyeleri Hayrünnisa Gül’ün adına Vali İrfan Balkanlıoğlu takdim etti.
Vali İrfan Balkanlıoğlu’nun makamında gerçekleştirilen hediye takdim törenine Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Osman Çizmeci, Kız Yetiştirme Yurdu Müdürü Dursun Arslan, Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürü Mustafa Lafçı, Çocuk Evleri Sorumlusu Ahmet Işık katıldılar.
Mehmet Akif Ersoy vefatının 76. Yılı anma gününde ‘Mehmet Akif’i anlamak, yaşatmak demektir’ adlı yarışma konusunda Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Osman Çizmeci tarafından bilgiler alan Vali İrfan Balkanlıoğlu; “Yurtlarda ve çocuk evlerinde kalan çocuklarımız bizim için çok değerliler. Bu çocuklar bizlere birer emanettir. Bu çocukları topluma kazandırmak, vatana ve millete faydalı birer bireyler olması için elimizden geleni yapacağız. Bunun akabinde kendilerine olan öz güvenin artırılması ve kendi yeteneklerinin farkına varmaları için birçok çalışmalar yapıyoruz. Bunlardan biri olan şiir yarışmasında dereceye giren çocukları kutluyor, Cumhurbaşkanımız Sayın Abdullah Gül’ün eşi Sayın Hayrünnisa Gül’ün adına hediyelerini veriyorum” dedi. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti