Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Öğrenci kardeşlerimizin yanındayız”

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Askıda Tablet Kampanyası ile ihtiyaç sahibi öğrencilerin tabletlerine kavuştuğunu belirterek öğrencilerin her zaman yanında olduğunu vurguladı

 

Afyonkarahisar Belediyesi, pandemi nedeniyle uzaktan eğitim gören ihtiyaç sahibi öğrencilerin yanında olmaya devam ediyor. Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in talimatı ile başlatılan “Askıda Tablet” kampanyasında hak kazanan öğrenciler yapılan titiz incelemeler neticesinde belirlendi.
Kampanyada ihtiyaç sahibi yaklaşık 500 öğrenci, tabletlerine kavuştu. Alım işlemleri tamamlanan tabletler Yardım Hizmetleri Birimi tarafından pandemi dolayısıyla öğrencilere bizzat evleri ziyaret edilerek teslim ediliyor. Afyonkarahisar Belediyesi’nin öğrencilerin eğitimine büyük önem verdiğini kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, “Eğitime Destek Geleceğe Destek” dedi.
Zeybek, kampanya ile ilgili mesajında şu vurguları yaptı:
“Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın başlattığı eğitime destek kampanyasına Belediye olarak biz de ilk, orta ve lise öğrencilerimize burs, kırtasiye, kıyafet ve son olarak tablet vererek destek olduk. Binlerce başvuru arasında gerçek ihtiyacı sahibi olan öğrencilerimize tabletlerini teslim ettik. Sizlere eğitim ve öğretim alanında daha iyi bir gelecek sunmak için belediye olarak elimizden geleni en iyi şekilde yapmak için yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Eğitim hayatınız boyunca elde edeceğiniz bilgi ve beceriler, her birinizin kişiliğini geliştirecek,hayatınıza yön verecek ve ufkunuzu açacaktır. Bu bakımdan okul hayatınızın siz değerli gençlerimiz, öğrencilerimiz için hazine niteliğinde olduğunu hatırlatmak isterim. Bizler sizlere daha iyi bir gelecek temin edebilmek için her adımımızı bu şuurla atıyoruz. Özellikle şunu belirtmek isterim ki; gelecek dönemi değil, gelecek nesilleri düşünen bir belediye başkanınız ya da bir ağabeyiniz olarak her zaman siz sevgili öğrenci kardeşlerimiz yanında olduğumu bilmenizi isterim. Bu vesile ile sevgi dolu evlatlarımı ve velilerimizi en kalbi duygularımla selamlar, eğitim dönemi başta olmak üzere hayatınız boyunca Vatanına, Milletine, Bayrağına ve Devletine sahip çıkacak birer birey olmanızı Yüce Rabbimden niyaz ederim.”
>> Mustafa ERTÜRK’ün Haberi

 

YASAL UYARI

Kocatepe Gazetesi’ne ait haberlerin alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır. Haberlerin belirli bir kısmını alarak yada başlığını değiştirerek veyahut alt üst edilerek de (gazeteci tabiri ile takla attırıp) alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde de yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti