Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Öğretmenevi transferlerini tanıttı – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Öğretmenevi transferlerini tanıttı

Öğretmenevi Gençlikspor Kulübü transfer ettiği oyuncuları, düzenlediği basın
toplantısıyla tanıttı. Öğretmenevi Müdürü ve Öğretmenevi Gençlikspor Başkanı Lokman Özkul, kurum olarak salon sporlarına katılmayı benimsediklerini aktardı

Afyonkarahisar Öğretmenevi Gençlikspor Kulübü yeni sezon öncesinde basketbol, voleybol, kros ve futbol hariç diğer branşlarda atağa kalktı. Afyonkarahisar Öğretmenevi Gençlikspor Kulübü kahvaltılı basın toplantısıyla voleybolda ve basketbolda yaptığı transferleri tanıttı. Toplantıya Öğretmenevi Müdürü ve Öğretmenevi Gençlikspor Başkanı Lokman Özkul, Müdür Yardımcılarıı İsmail Gürkan, Erdoğan Erbil ve yeni transferler katıldı. Transferler hakkında bilgi veren Öğretmenevi Müdürü ve Öğretmenevi Gençlikspor Başkanı Lokman Özkul, “Türkiye’de yaklaşık olarak 700 Öğretmenevi’nin arasında tek spor kulübü bulunan kurum Afyonkarahisar Öğretmenevi’dir. Kurum olarak salon sporlarını benimsedik ve bu anlamda voleybol ile basketbolda ağırlıklı olarak çalışacağız. Yakın zamanda ise masa tenisi konusunda gerekli adımların atılacağız. Masa tenisi sporunu da bünyemize katacağız. Aktif olarak 1 yıldır kulüp olarak faaliyet gösterdiğimizi, yeni transferlerimiz kulübümüze hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum” ifadesine yer verdi.
Voleybol takımına yapılan yeni transfer Yıldıray Mert aynı zamanda takım kaptanı olarak Voleybol takımında forma giyeceğini söyledi. Sporun insan hayatındaki önemini aktaran Mert, “Biz hepimiz hem eğitimciyiz hem de sporcuyuz. Oynadığımız branşlarda öğrencilerimize örnek olmak istiyoruz” dedi.
Voleybol takımının diğer transferleri Ramazan Yıldız, Özkan Sunturlu, Onur Şahin ise Öğretmenevi takımının formasını Özkul’un ricasıyla severek giyeceklerini belirtti.
Basketbol takımına yapılan transferlerden Hasan Tulubay da basın toplantısına katıldı.
Geride kalan sezonun değerlendirmesinde bulunan Özkul, “Her şeye rağmen ilk yılımızda açısından büyük bir başarılar elde ettik. Geçen sezon yaşanılan şansızlıklarımız olsa da gerekli girişimlerde bulunduk. Fakat hala daha bir sonuç elde edemedik. Voleybol’da hakemlerden kaynaklanan sıkıntılarımız oldu. Maçımızı yöneten hakemlerin, hemşericilik konusunda ve duygusal konuda maça yaklaştıklarını, maçın kuralları doğrultusunda yönetilmesinden yana olduğumuzu belirtmek istiyoruz” şeklinde konuştu.
Geçen yıl krosta 6-7 kez il birinciliği kazandıklarını aktaran Özkul, “Takımımızı kros ligine katmak istedik. Fakat şartların ağır olmasından ve bütçe ile alakalı olan durumlar nedeni ile bu isteğimizi erteledik” diye konuştu.
Kendilerine Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nden gelen belgelerin geç gelmesinden dert yanan Özkul, “Elimize ulaşan belgeler ya toplantı bittikten sonra bize geliyor ya da son dakika ulaşan belgeden dolayı toplantılara nasıl katılımda bulunulabilir ki. Bu durumu yetkililere aktardık. İnşallah bir çözüm önerisi bulurlar” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti