Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Orhan Gencebay’ın Çocuğu Kimden?

Türk müziğinin en önemli isimleri arasında yer alan ünlü şarkıcı Orhan Gencebay adını magazin dünyasında sıklıkla bahsettirmektedir. Orhan Gencebay Kimdir? Orhan Gencebay’ın çocuğu kimden? Sorularının yanıtını sizler için araştırdık….

Türk müziğinin en önemli

Usta sanatçı Orhan Gencebay’ın oğlu kim? Barbaros adlı dizinin kadrosunda yer alıyor. Peki, Orhan Gencebay’ın oğlu kimden? Detayları haberimizde…

 

ORHAN GENCEBAY KİMDİR?

1985 yılında İstanbul’da doğan Orhan Gencebay oyuncu ve şarkıcıdır. Dil eğitimini için Londra’da Harrow School da İngilizce dersleri almıştır. Gencebay daha sonra, Bilgi Üniversitesi Görsel İletişim ve Tasarım bölümünde eğitim almaya başlamış fakat yüksek lisans eğitimini işletme üzerine yapmıştır. Oyunculuk üzerine 1,5 yıl eğitim almış ve ilk oyunculuk deneyimine 2019 yılında başlamıştır. Usta sanatçı Gencebay, Sevim Emre ile evlidir.

SEVİM EMRE’NİN PAYLAŞIMI GÜNDEM OLDU

Usta Sanatçı Gencebay ile oğlunu fotoğrafı sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan Sevim Emre: ‘’ “Benim canım oğlum… Nefesim, dualarım, iyikim… Aslan parçam, küçüktün ne zaman büyüdün?” diye seslendi. Sevim Emre, sözlerine “Oğul balım; Duruşunla hayata bakışınla babanın oğlu oldun. Seninle gurur duyuyorum. Başarıların güneş gibi parlasın, seni canımdan çok seviyorum. Doğum gününü babanın senin için bestelediği eseriyle kutlamak istedim” ifadelerini kullandı.

 

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti