Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Otogül, 45 yaşında – Kocatepe Gazetesi

TOFAŞ, Afyonkarahisar’da 1971’den bu
Otogül, 45 yaşında

TOFAŞ, Afyonkarahisar’da 1971’den bu yana FIAT Yetkili Servisi olan Otogül’ü “45’inci Yıl Plaketi” ile taltif etti. Otogül’ün plaketini Koç Otomotiv Grubu Başkanı Cenk Çimen, Otogül Servis Müdürü Yalçın Görgöz’e verdi.
MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ
ESAS ALINIYOR
45’inci yıl plaketini almalarından dolayı mutluluk duyduklarını kaydeden Otogül Ltd. Şti. Genel Müdürü Onur Ballıpınar, yetkili servis olarak müşteri memnuniyetini esas aldıklarını belirtti. Ballıpınar, “Biz, müşteri memnuniyetini önemsiyoruz. Bu doğrultuda personellerimizin de eğitimden geçmesini sağlıyoruz. Bu da bize başarı olarak yansıyor. Otomotivdeki gelişmeleri yakından izliyor, sürekli gelişme ve iyileşmeye dönük çalışmalarımızı devam ettiriyoruz” dedi.
ŞÜKRÜ GÜLEÇ’İN EMANETİ EMİN
ELLERDE
Otogül Otomotiv Yetkili Servisi kurucusu ve ortaklarından Şerafettin Güleç ise, “Babamız Şükrü Güleç’in bize devrettiği bayrağı ileri götürmek amacıyla çalışıyoruz. Şirketimizden emekli olanlar, emekliliği bekleyenler var. Müşteri her geldiğinde kaliteli hizmet alacağını biliyor. Bu alanda 45 yılı deviren başka yetkili servis yok” diye konuştu.
AFYON VE SANDIKLI’DA KALİTELİ HİZMET
20 yıldır Otogül’de servis müdürlüğü yapan, aynı zaman da şirket ortağı olan Yalçın Görgöz de Afyonkarahisar ve Sandıklı’da hizmeti sürdürdüklerini aktardı. Görgöz, “1971’den bu yana Fiat Yetkili Servisi’yiz. Fiat Servisi olarak Afyon- Ankara yolundaki servisimizde ve Sandıklı’daki yeni servisimizde hizmetlerimizi sürdürüyoruz. Yetkili Servis olarak, yıllardır sürekli başarılı servislerin içinde yerimizi aldık, almaya da devam edeceğimize inanıyorum. Yetkili Servislik çok önemlidir. Güven ister. Müşterilerimiz on binler hatta yüz binler değerindeki araçlarını servisimize teslim edip, sorunsuz bir şekilde teslim alıyorlar. Bunun için servisçilikte güven çok önemlidir” ifadelerini kullandı.
OTOGÜL RENAULT YETKİLİ SERVİSİ
10 yıldır Renault’un da yetkili servisi olduklarını söyleyen Görgöz, “Renault Yetkili Servisimiz de bölgemizin ve Türkiye’nin en başarılı servisleri arasında sürekli olarak yerini alıyor, almaya devam edecek. Çünkü kalite odaklı çalışmalarımıza ödünsüz devam ediyoruz” dedi.
DİĞER MARKALARDA DA GARANTİ VAR
Görgöz; “Otogül yeni şirketi Afyon Motorlu Araçlar ile, tüm marka araçlara servis hizmeti sunmaya başladı. BMW, VW, Mercedes ve diğer tüm marka araçların bakım, onarım ve kaporta boya işlemlerini garantili yapıyoruz. 25 sigorta şirketinin anlaşmalı servisiyiz. Servisimizde emisyon ölçümü ve LPG montajıda yapılmaktadır” ifadelerini kullandı.
>> Murat ARISOY’un özel haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti