Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Özdilek’te seri sonu indirimi – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Özdilek’te seri sonu indirimi

Özdilek Afyonkarahisar AVM’de seri sonu indirim mağazası açıldı. Ayrıca Özdilek AVM 42. yıl kapsamında 10 Nissan Quashqai otomobil hediye ediyor

Özdilek AVM’de kampanyalar hız kesmeden devam ediyor. Özdilek’te yarın hizmete açılacak olan Seri Sonu İndirim Mağazasında yaz sezonuna ait yüzlerce tekstil ürünü ve ayakkabıda büyük indirim olduğu bildirildi.
25 EYLÜL SON GÜN
Özdilek AVM’de sezonun iddialı markaları yüzde 70’e varan indirimlerle satışa sunuluyor. Tüm Afyonkarahisar halkı Özdilek’e alışverişe davet ediliyor. Ayrıca Özdilek Alışveriş Merkezleri 42. yılında, 10 Nissan Quashqai otomobil hediye ediyor. 15 Haziran’da başlayan ve 25 Eylül’e kadar sürecek kampanya kapsamında Özdilek Alışveriş Merkezleri ve Ev Tekstili Mağazaları müşterilerinin, yaptıkları 75 Liralık her alışverişle 10 Nissan Quashqai otomobilden birini kazanma şansı var.
KATILIM ŞARTLARI NET
Özdilek AVM İşletme Müdürü Nihat Günsel, kampanya ilgili bilgi verdi. Günsel şöyle konuştu: “Kampanyaya katılmak için, her 75 liralık alışverişte verilen kupondan çıkan şifreyi, ad, soyad, yaş ve adres bilgilerinin aralarında boşluk bırakıp tüm cep telefonu operatörlerinden 2332’ye mesaj olarak göndermek yeterli. Ayrıca www.facebook.com/ozdilek sayfamızdaki bilgiler doldurarak da başvurulabilir.” (Kocatepe Haber Merkezi )

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti