Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Özgür Kudüs” Temalı Resim Yarışmasına Son Başvuru 3 Aralık’ta

Toç Bir-Sen Afyonkarahisar Şube Başkanı Muhammet Erdal, ilk ve orta dereceli öğrencilerin katılımına özel düzenlenen “Özgür Kudüs” temalı resim yarışmasına son başvuru tarihinin 3 Aralık Pazar günü olduğunu bildirdi.

Toç Bir-Sen Afyonkarahisar Şube

Tarım ve Orman Çalışanları Birliği Sendikası (Toç Bir-Sen) Afyonkarahisar Şube Başkanı Muhammet Erdal, şube olarak ilkokul ve ortaokul kategorilerinde “Özgür Kudüs” temalı resim yarışması düzenlediklerini açıkladı.

“KUDÜS SEVGİSİNİ YEŞİRTMEK İSTİYORUZ”

Yarışmanın tüm ilkokul ve ortaokul öğrencilerine açık olduğunu belirten Erdal, “Toç Bir-Sen

Afyonkarahisar Şube Başkanlığı tarafından ilkokul ve ortaokul öğrencilerine yönelik olarak 2 ayrı kategoride ödüllü resim yarışması düzenliyor. Yarışma bütün çocukların katılımına açık olarak düzenliyor. İlk Kıblemiz Mescidi Aksa ve çevresinde yıllardır yapılan zulüm 7 Ekim 2023 tarihinden sonra şiddetlenerek arttı. Bu zulme tepki göstermek, çocuklarımızın gönlünde Kudüs Sevgisini yeşertmek adına bu yarışmayı düzenliyoruz. Üyemizin yakını olsun olmasın tüm çocuklarımızı yarışmamıza katılmaya bekliyoruz.” dedi.

“SON BAŞVURU 3 ARALIK PAZAR”

Erdal, sözlerini şöyle tamamladı: “Yarışma iki ayrı kategoride düzenlenmekte olup akıllı saat, kulaklık, taşınabilir hoparlör, akıllı bileklik ve kitap seti gibi 5 ayrı toplamda 10 adet hediyenin dağıtılacağı yarışmaya son katılım tarihi ise 3 Aralık 2023 Pazar günüdür. Katılım şartları ve detaylı bilgi için TOÇ BİR-SEN Whatsapp hattı numarası 0 505 874 58 92’ye mesaj atılması yeterlidir.”

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti