Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Paketten Türkiye halkına demokrasi çıkmayacak”

Bu haberin fotoğrafı yok
“Paketten Türkiye halkına demokrasi çıkmayacak”

CHP Milletvekili Ahmet Toptaş, bugün açıklanacak olan demokrasi paketinden Türkiye halkına demokrasi çıkmayacağı görüşünü açıkladı. Toptaş, paketten Türkiye’nin bölünmesine yönelik yeni adımlar ortaya çıkacağı düşüncesini dile getirdi

DEMOKRASİ HALKIN
KATILIMIYLA OLUR
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş, demokrasi paketinin demok-ratik olabilmesi için demokratik yöntemlerle hazırlanması gerektiğini söyledi. Adı demokrasi olan paketin halk katılımıyla gerçekleştirilebileceğini kaydeden Toptaş; “Demokrasi paketi halkın ve parlamentonun katılımıyla hazırlanır. Onların hazırladıkları paket İmralı görüşmeleri ile hazırlanan bir pakettir. O pakette neler olduğunu bizler bilmiyoruz ama o pakette ne olduğunu Karayılan, Cemil Bayık, Abdullah Öcalan biliyorlar. Bizlerde Karayılan’ın bildirilerinden, Öcalan’ın talimatlarından, BDP’nin taleplerinden buradan ne çıkacağını tahmin ediyoruz. Ana dilde eğitime yol açacak kararlar manzumesi çıkacak.” dedi.
“UMARIM BİZ YANILIRIZ”
18 terör örgütü üyesinin cezaevinden firar ettikleri günün ertesinde yakalandıklarını söyleyen Milletvekili Toptaş, firari mahkûmların teslim mi edildikleri ya da yakalandıklarının net olmadığını kaydetti. Demokrasi paketi açıklaması öncesi paketin yarı yolda kalmaması için mahkûmların paketlenerek teslim edildiklerini ileri süren Toptaş; “Ülkede bundan sonra her şeyi düşünmek mümkündür. O paketten Türkiye halkı için demokrasi çıkmayacak. O paketten Türkiye’nin bölünmesine yönelik yeni adımlar ortaya çıkacaktır diye düşünüyoruz. Umarım biz yanılırız da Türkiye demokrasi paketi ile karşı karşıya kalır. Ama her pakette nasıl hüsrana uğramışsak bu pakette de Türkiye’nin ulusal birliğinin, üniter yapısının bozulmasına yönelik adı demokrasi paketi olarak yeni tavizler çıkacak diye düşünüyoruz inşallah yanılırız.”diye konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti