Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Paşa Camii Külliyesi Şehrin Kültürel Dokusunu Güçlendirecek”

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay, Paşa Camii Külliyesi projesiyle şehrin kültürel dokusunu güçlendirmek istediklerini belirtti.

AK Parti Afyonkarahisar Belediye

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay, projeleri arasında yer alan ‘Paşa Camii Külliyesi’ ile ilgili açıklama yaptı.

Başkan Adayı Uluçay açıklamasında, şu ifadelere kullandı: “Paşa Camimiz cenazeler, hac ve Umre uğurlamaları, kandil ve bayram programları gibi birçok alanda büyük hizmetler veriyor. Vatandaşlarımızın taziyelerini kabul edebilecekleri, gençlerimizin milli ve manevi eğitim alabilecekleri bir külliye yapacağız. Külliye içerisinde taziye odaları, din görevlileri odası, kafeterya, kütüphane ve gençlik eğitim salonu yer alacak. Şehrimizin tarihi ve kültürel dokusunu güçlendireceğimiz Paşa Camii Külliyesi’nde Afyonkarahisar’ımızın önemli bir ihtiyacını da karşılamış olacağız. Projemizle hemşehrilerimize sadece bir ibadet mekânı değil modern ve ferah bir yaşam alanı da sunmuş olacağız.”

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti