Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

PTT, 170’inci yaşını kutluyor – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
PTT, 170'inci yaşını kutluyor

PTT Teşkilatı’nın kuruluşunun 170. yılı etkinlikleri çerçevesinde, PTT Afyonkarahisar Başmüdürü Kadir Ceylan Kırmızıgül, Başmüfettiş Yaşar Acar, Personel Müdürü Mevlüt Demirel, Posta İşletmeleri Hizmet Müdürü Mustafa Çetinkaya ve İdari Sosyal İşler Müdürü Muammer Bağçıvan, Vali Haluk İmga’yı makamında ziyaret ettiler

Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren ve ziyaretçilerinin nezdinde tüm PTT Camiasının 170’inci kuruluş yıldönümünü kutlayan Vali Haluk İmga, Osmanlı’dan bu yana görevini hakkıyla yürüten, giderek büyüyen ve çağa ayak uyduran bir kuruluşun temsilcilerini kutladı.
Vali İmga yaptığı konuşmasında; “Uzun bir dönemdir görevini hakkıyla yürüten, insanların acı ve tatlı haberleşmelerini kusursuz sağlayan bir kuruluş olan PTT’nın daha nice 170’nci yıllara erişmesini temenni ediyorum. Çok önemli bir görevi ifa ediyorsunuz. Son yıllarda yapılan yapısal değişiklikle birlikte daha güçlü bir hale gelen PTT, alt yapı itibariyle de mükemmel bir konuma gelmiştir. Çok seri bir ulaşım sağlıyorsunuz. Özellikle PTT matikler sayesinde hizmet ağı daha da genişledi.”dedi.
Vali Haluk İmga, ziyarete katılanların nezdinde tüm PTT camiasının 170’nci kuruluş yıldönümlerini kutladı.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti