Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ramazan akşamları, Özdilek’te güzel – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Ramazan akşamları, Özdilek’te güzel

Özdilek Alışveriş Merkezi, Ramazan akşamlarında gelenek haline gelen etkinliklerine bu yıl da devam etti

Özdilek, gerek ürün ve hizmet kalitesi gerekse sosyal etkinlikleriyle göz dolduruyor. Geleneksel hale gelen ramazan etkinlikleri, bu yıl da Özdilek misafirlerinin takdirini topladı.
Özdilek, müşterilerine sıcak bir aile ortamı sunarak Ramazan’ın maneviyatına uygun hizmetleriyle büyük beğeni topladı. İftar saatinde yapılan fasıl dinletisi, müşterilere iftar yemeği için huzurlu bir ortam sağladı. Ayrıca her akşam iftardan hemen sonra müşterilere şerbet ikramı yapıldı. Hafta sonları yapılan etkinliklerde ise, kültürümüzde yer edinmiş sema gösterileri, Hacivat Karagöz, Aşık Maşuk ve halkoyunları gibi bir çok gösteri beğeniye sunuldu. Ramazan akşamlarını eğlenceye dönüştüren Özdilek, 7’den 70’e her yaş grubuna hitap eden gösterilerle ramazan akşamlarını renklendirdi. Çeşitli yörelerin halkoyunları ilgiyle izlendi, çocuklar palyaçolarla eğlendi. Her hafta birbirinden güzel gösterileri misafirleriyle buluşturan Özdilek, müşterilerinden tam not aldı.
MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ SAĞLANDI
Kaliteli hizmet anlayışını benimseyen Özdilek yöneticileri, ramazan etkinlikleri hakkında bir açıklama yaparak ilgi gösteren herkese teşekkür etti. Açıklamada şu ifadelere yer verildi: “11 ayın sultanı ramazan ayında kültürel ve sosyal aktivite yaparak hizmet kalitemizi artırmaya çalıştık ve misafirlerimizden çok olumlu görüşler aldık. Bizleri takdir eden ve etkinliklerimize katılım gösteren misafirlerimize teşekkür ediyoruz. Bu ve buna benzer etkinliklerimiz devam edecektir. Ramazan ayı boyunca çeşitli gösteriler sunarak müşterilerimizin memnuniyetini sağlamış olmak gurur verici. Ramazan coşkusu inşallah önümüzdeki yıl da artarak devam edecek. Ramazanın ayının sonuna yaklaştığımız şu günlerde gösterilerimize ve işletmemize yoğun ilgisini esirgemeyen müşterilerimize teşekkür eder, şimdiden iyi bayramlar dileriz.” (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti