Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Recep Bozkurt, Ankara’da temaslarda bulundu

Bu haberin fotoğrafı yok
Recep Bozkurt, Ankara'da temaslarda bulundu

Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt, bir dizi temaslarda bulunmak için Ankara’ya adeta çıkarma yaptı

Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt’un Ankara çıkarmasında ilk durağı İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Genel Müdürlüğü oldu. Başkan Bozkurt Mahalli İdareler Genel Müdürlüğü temasları kapsamında Genel Müdür hemşehrimiz Ömer Doğanay’ı makamında ziyaret etti. Başkan Bozkurt ziyaret esnasında Genel Müdür Doğanay’a Şuhut Belediyesi’ne ve Şuhut’a vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür etti. Genel Müdür Doğanay ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Ankara çıkarmasında Spor Toto Teşkilat Başkanlığı’nı da ziyaret eden Bozkurt, Spor Toto Teşkilat Başkanını makamında ziyaret ederek daha önceden Belediye tarafından verilen ilçeye Halı Saha kazandırılması ile alakalı proje hakkında Teşkilat Başkanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’ndan destek talebinde bulundu. Talebin olumlu karşılandığını belirten Başkan Bozkurt, Şuhut’a güzel bir halı saha kazandıracaklarını belirtti.
Başkan Bozkurt, yoğun geçen Ankara temaslarındaki bir diğer durak ise Başbakanlık Tanıtma Fonu oldu. Başkan Bozkurt, Başbakanlık Tanıtma Fonu’na Belediye tarafından daha önceden sunulan projelerle alakalı dosyayı elden teslim ederek kurum yetkilileri ile ilçe hakkında fikir alışverişinde bulunarak bilgiler verdi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti