Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sahalar incelendi – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Sahalar incelendi

Afyonkarahisar’da amatör kulüplerin maçlarını yaptığı 1, 2 ve 3 Nolu sahaların zeminleri incelendi

Afyonkarahisar’da amatör takımların maçlarını oynadığı Atatürk Stadyumu’ndaki 1, 2 ve 3 Nolu sahaların zemin çalışması daha önce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılmıştı.
Maçların başlamasından sonra da bakıma ihtiyaç olup olmadığının incelemesini yapan Afyonkarahisar Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Orhan Küçüksağrıcı, Afyon Belediyespor Başkanı Abdullah Aydoğan ve ASKF Başkan Yardımcısı Nurettin Akşab, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Yunus Tortop’a teşekkür etti.
Saha zeminlerinin bakıma veya onarıma ihtiyacı olmadığını aktaran Başkan Küçüksağrıcı, “Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Yunus Tortop’a ve ekibine sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Sahaların çalışmalarını maçlardan önce yapan Beden Terbiye ekipleri takımlarımızın ve bizlerin işleri kolaylaştırdı. Şuanda da hiç bir bakıma ve onarıma ihtiyaç yok.” dedi.
“3 ZEMİN TÜRKİYE’DE 1’E GİRER”
Atatürk Stadyumu, 1 ve 2 Nolu sahaların zeminleri hakkında bilgi veren Başkan Aydoğan, “Atatürk Stadyumu, 1 ve 2 Nolu sahaların zeminleri Türkiye’de ilk sırada yer alır. 3 büyüklerin maçlarını yaptıkları sahaların zeminleri bile burası kadar güzel değil. Özellikle Atatürk Stadyumu’nun zemininde ızgaralar var ve suyu çekiyor. 8,5 ton suyu hapsetme kapasitesi var.” şeklinde konuştu. >> Ali Fuat GÜÇLÜER’in haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti