Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Şahin’in 2. kitabı yayımlandı

Kocatepe Gazetesi eski yazarlarından

Kocatepe Gazetesi eski yazarlarından Eğitimci Yazar Halil Şahin’in “Lale Devri Çocuklarıyız Biz” adını verdiği, gazete köşe yazılarından oluşan seçmelerden derlediği ikinci kitabını yayımladı

Afyonkarahisar basın ve yayın yaşamına uzun yıllar emek veren, Eğitimci Yazar Halil Şahin’in “Lale Devri Çocuklarıyız Biz” adını verdiği, gazete köşe yazılarından oluşan seçmeleri ikinci kitabında okura sunuldu.
İzmir’in Dikili İlçesi’ne bağlı Bademli Köyü’nde 1949 yılında dünyaya gelen evli ve bir çocuk babası Halil Şahin, 41 yıl boyunca eğitim alanında hizmet verdi. 1964 yılından itibaren yurt sathında çeşitli gazete, radyo ve sosyal medya araçlarında muhabirlik, köşe yazarlığı ile bölge gazeteciliği denemeleri yapan Şahin, TÖB-Der, DES, Temsen, Afyon Gazeteciler Cemiyeti ile ADD’de dernek ve sendikal faaliyetlerde bulundu. 17 Kasım 2006 tarihinden itibaren siyasi çalışmaları da olan Halil Şahin’in; Gazete makalelerinden oluşan çalışmalarından bir kısmı, 2017 Yılı Mart Ayı’nda, “Lale Devri Çocuklarıyız Biz Yalan mı?” adıyla, Kuzgun Yayınevi tarafından yayımlanmıştı. Son olarak okuyucunun beğenisine sunulan ve üç kitaptan oluşacak olan bu serinin 2. Kitabı “Lale Devri Çocuklarıyız Biz Durum Bu” adlı eseri, yine Kuzgun Yayınevi titizliğiyle, güncel siyaset araştırma ve inceleme yapıtı olarak, kitapçılardaki raflarda yerini aldı. Şahin, serinin 3. ve son kitabı olan “Lale Devri Çocuklarıyız Biz Bu Davet Bizim” adlı yapıtın da basımevinde yayıma hazırlanmakta olduğunu, çok yakında satış reyonlarında yer alacağını söyledi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti