Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Şair ve ozanlar Dinar’da buluştu

Dinar Yazarlar Şairler Kültür

Dinar Yazarlar Şairler Kültür Derneğince hazırlanan 6’ıncı Dinar Suçıkan Şiir Günleri programı düzenlendi

 

Suçıkan Park Tesisleri’nde gerçekleşen programa Dinar Kaymakamı Selami Kapankaya, Belediye Başkanı Nihat Sarı, AK Parti Dinar İlçe Başkan Vekili Seydi Bir, MHP Dinar İlçe Başkanı Mustafa Karahan, Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda ozan, şair ve vatandaş katıldı.
Ozan Muhsin Yaralı, Ozan Osman Bozkurt ve Ozan Selahattin Kazanoğlu’nun katıldığı programda açılış konuşması yapan Dinar Yazarlar Şairler Kültür Derneği Başkanı Yaşar Sağlam şunları söyledi: “Derneğimiz 2014 yılında, Dinar kültürünü araştırmak, kültür değerlerimizin gelecek nesillere aktarılmasını sağlamak ve Dinar’da kültür, edebiyat ve sanat konusunda bir farkındalık oluşturmak üzere çok değerli arkadaşlarımızla beraber kurduğumuz bir dernektir. 6’ıncısını düzenlediğimiz Dinar Suçıkan günleri adı altında geleneksel bir program yapıyoruz. Bu programımıza çevre il ve ilçelerdeki şair ve yazarlarımızı davet ederek bölgemizde Dinar’ın tanıtılmasına, Dinar’daki şair ve yazarların ilçe dışında bulunan şairlerle temaslarını sağlamaya yönelik bir programı yürütüyoruz. Amacımız Dinar’ın tanıtılmasıdır. Bu gecenin yapılmasında desteklerini esirgemeyen Sayın Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı’ya teşekkür ediyorum.” dedi.
Yapılan konuşmanın ardından Dinarlı ve Dinar dışından gelen şairler kendilerine ait olan şiirlerini seslendirdiler. Son olarak ise Ozan Muhsin Yaralı ve Ozan Osman Bozkurt sazlı sözlü atışma gerçekleştirdi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti