Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SAL 23 Ocak’ta başlıyor – Kocatepe Gazetesi

27 Aralık’ta ilk yarısı
SAL 23 Ocak'ta başlıyor

27 Aralık’ta ilk yarısı tamamlanan Barlak Yapı Süper Amatör Ligi’nde ertelenen iki maç 1 Ocak ve 3 Ocak’ta oynanmıştı. Oynanan son maçlardan sonra ise lige ara verilmişti. Futbol İl Tertip Komitesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada Barlak Yapı Süper Amatör Ligi’nin ikinci devresinin 23 Ocak Cumartesi günü başlayacağı duyuruldu.
LİGİN EN’LERİ
Barlak Yapı Süper Amatör Ligi’nde mücadele eden Hisar Belediyespor ligde çıktığı 11 maçta 11 galibiyet kazanırken 33 puana ulaştı. Bolvadin Belediyespor 11 maçta 9 galibiyete ulaşarak 27 puana sahip oldu. Ligin üçüncü sırasında yer alan Salar Belediyespor 11 maçta 7 galibiyet ve 2 beraberlik elde ederek 23 puanla üçüncü sırada yer aldı. Tınaztepe Belediyespor 11 maçta 7 galibiyet 2 beraberlikten 23 puan sağladı. Fakat averaj farkıyla Tınaztepe Belediyespor 4. sırada yer aldı.
Ligde bulanan 12 takımın elde ettiği puanların en düşüğüne sahip olan Mahmutköyüspor 11 maçtan bir beraberlikle 1 puan almayı başardı. 11. sırada yer alan Taşoluk Belediyespor’un ise 11 maçtan aldığı 2 puanı mevcut. 10. sırada yer alan Demirspor’un 11 puanı bulunuyor. Demirspor’a en yakın puana sahip takımlar ise Dazkırı Belediyespor, İhsaniye Belediyespor ve Emirdağspor 12’şer puanla potadan uzaklaşmayı hedefliyor. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti