Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sandıklı ve Bolvadin kazandı

Bölgesel Amatör Lig’de mücadele

Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Sandıklıspor ve Belediye Bolvadin Termalspor, oynadığı maçlardan galip ayrıldı.
Bolvadin 10 kişi kaldığı Burdur MAKÜ maçından 3 puan alırken Sandıklı pota ekibi Korkuteli Belediye’yi mağlup etti

 

Bölgesel Amatör Lig 8. Grup’ta mücadele eden Sandıklıspor ve Belediye Bolvadin Termalspor ligin 10. haftasını geride bıraktı. Bolvadin ligin güçlü ekiplerinden Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi’ni konuk ettiği maçı 10 kişi ile 2-1 kazandı. Sandıklıspor ise düşme potasında yer alan Korkuteli Belediyespor’a konuk olduğu maçı 3 golle aldı.
Bolvadin 30’da Tezcan Erdoğan, 47’de de Mete Can ile 2-0 öne geçti. 55. dakikada Uğur Arda Kavaklı ikinci sarı kart ile oyundan ihraç edilirken Bolvadin 10 kişi kaldı. 35 dakika 10 kişi oynayan Bolvadin, 58. dakikada kalesinde golü gördü. Burdur MAKÜ’nün golünü Ahmet Can Bulut kaydederken skor 2-1’e geldi. Bu dakikadan sonra gelişen ataklarda başka gol olmadı ve Bolvadin maçı 2-1 kazandı. Bolvadin puanını 21’e çıkarttı ve 3. sıraya yükseldi.
Sandıklıspor ise Antalya deplasmanında düşme potasında yer alan ekiplerden Korkuteli Belediyespor’a konuk olduğu maçtan 3-0 galip ayrıldı. Sandıklıspor’un gollerini 14’te Arif Bostancı, 80’de Yunus Kireş, 90+2’de de Atakan Ayna kaydetti. 15 puana ulaşan Sandıklıspor bir sıra yükseldi ve 8. sırada yer aldı.
>> Mustafa ERTÜRK’ün Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti