Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sandıklı’da başarılı organizasyon tamamlandı

Türkiye’de ilk defa Sandıklı’da

Türkiye’de ilk defa Sandıklı’da düzenlenen “21 Yaş Altı Gençler Federasyon Kupası Goalball Turnuvası” Spor Salonunda oynanan final maçları tamamlandı

Birbirinden güzel ve çekişmeli maçların oynandığı Goalball müsabakalarında dereceye giren takımlara madalya ve kupalarını; Gençlik Spor İl Müdürü Feyzullah Derici, Kaymakam Eflatun Can Tortop, Belediye Başkanı Mustafa Çöl, İlçe Emniyet Müdürü Hanifi Savur, Görme Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Hasan Sayyıdan, Gençlik Spor İlçe Müdürü Murat Araz, Görme Engelliler Afyonkarahisar Federasyon İl Temsilcisi Serap Güderler, Görme Engelliler Federasyonu ARGE Kurul Başkanı Özkan Öztürk takdim etti.
Sandıklı’da ülkenin dört bir tarafından gelen sporcuları misafir etmekten dolayı çok mutlu ve gururlu olduğunun altını çizen Başkan Çöl, “İnşallah önümüzdeki günlerde daha büyük organizasyonlarda hep birlikte olabilmek dileğiyle, ben turnuvada emeği geçen herkese teşekkür ediyor, başarılarınızın devamını temenni ediyorum” ifadelerine yer verdi.
DERECELER
9-12 Eylül tarihler arasında düzenlenen müsabakalarda 2 grupta maçlar yapıldı. Kadınlar, erkekler ve Fair-Play kadınlar ve erkekler olmak üzere 4 kategoride ödül töreni düzenlendi.
Kadınlar kategorisinde birinci Kahramanmaraş Gençlik Gücü, ikinci Manisa Görme Engelliler Spor Kulübü ve üçüncü de Kahramanmaraş Akçakoyunlu Spor Kulübü oldu.
Erkekler kategorisinde birinci Manisa Görme Engelliler Spor Kulübü, ikinci Konya Mevlana Spor Kulübü olurken Antalya Görme Engelliler Spor Kulübü de üçüncü olarak turnuvayı tamamladı.
Kadınlar Fair-Play ödülü; Palandöken Görme Engelliler Spor Kulübü’ne Erkekler Fair-Play ödülü de Çukurova Görme Engelliler Spor Kulübü’ne teslim edildi. >> Burak AYDIN’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti