Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sandıklı’da kamyon tepkisi – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Sandıklı'da kamyon tepkisi

Sandıklı ilçesindeki Yunus Emre Mahallesi sakinleri, bölgeden geçen yüksek tonajlı kamyonlardan rahatsız olduklarını dile getirdiler

Mahalle muhtarı Ali Sönmez, AA muhabirine, Akin köyündeki taş ocaklarına giden kamyonların mahallerinden geçerken çevreyi rahatsız ettiklerini bildirdi.
“http://m.kocatepegazetesi.com/”Mahallemizin içinden geçen taş ocağının kamyonlarının tonajlı olması mahallemizin yollarını bozuyor”http://m.kocatepegazetesi.com/” diyen Sönmez, şöyle konuştu:
“http://m.kocatepegazetesi.com/”Bozulan yollarda oluşan toz ve çamurlardan da vatandaşlar rahatsız oluyor. Pencerelerimizi açamıyoruz, çamaşır asamıyoruz. Güneş enerjilerimizin üzeri tozlandığı için suyu yeterince ısıtmıyor. Mahallemizde bulunan bazı ahşap evler, kamyonlar geçerken sallanıyor. Biz bu kamyonlar geçmesin demiyoruz. Fakat mahallemizin dışında bu kamyonlar için uygun bir güzergah seçilebilir.”http://m.kocatepegazetesi.com/”
Öte yandan mahalleden geçen kamyonların sürücülerine tepki gösteren vatandaşlar, belediye zabıta ekipleri tarafından sakinleştirildi. (AA)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti