Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sandıklı’da yoğun yağış etkili oldu

Dün akşam saatlerinde Sandıklı’da

Dün akşam saatlerinde Sandıklı’da başlayan ve aralıksız yağan sağanak yağmur ile ilçede sel felaketi yaşandı. Konu hakkında açıklama yapan Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, Belediye olarak, vatandaşların herhangi bir olumsuzluk yaşamaması için çalışmaların aralıksız sürdürdüğünü belirtti.

Afyonkarahisar Sandıklı İlçesinde dün akşam saatlerinde başlayan ve aralıksız devam eden sağanak yağış nedeniyle ilçenin muhtelif mahalle ile sokaklarında sel baskınları, taşkınlar ve yollarda deformasyonlar oluştu. Sandıklı Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl’ün talimatları ile kurulan kriz masası, sabahın ilk saatlerine kadar görev yaparak, vatandaşlardan gelen istek ve talepleri anında değerlendirerek vatandaşlara hizmet verdi.

Sandıklı Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü, ilçede yaşanan sel felaketinin yaralarını sarmak için Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl tarafından kurulan kriz masasında vatandaşlara yardımcı olarak, daha büyük sorunların yaşanmaması için teyakkuzda bekledi.

“EKİPLERİMİZ,  ÇALIŞMALARI AKTİF BİR ŞEKİLDE YÜRÜTÜYOR”

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, konu hakkında yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Belediye olarak, vatandaşlarımızın herhangi bir olumsuzluk yaşamaması için gece gündüz demeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ekiplerimiz, olumsuz hava koşullarına rağmen aktif bir şekilde çalışmaları yürütmekte ve sel felaketinden etkilenen alanlarda gerekli önlemleri almak için elinden geleni yapmaktadır. Bu zorlu dönemde sizlerin en büyük destekçisi olmak için tüm gücümüzle çalışıyoruz. İlçemizin çeşitli bölgelerinde hasar gören altyapıyı ve yolları en kısa sürede onarmak, zarar gören evleri kullanılabilir hale getirmek ve selin etkilediği cadde ve sokaklarda iyileştirme çalışmalarına hız vermek için gereken adımları anında attık. Ben bu vesileyle, 18 Haziran Pazar akşamından itibaren sabahın ilk saatlerine kadar canla başla çalışarak, hemşehrilerimize yardım noktasında mücadele eden bütün personellerime teşekkür ediyorum. İnşallah bu ve benzeri felaketleri bir daha yaşamamayı Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. Geçmiş olsun Sandıklım.” >> Şeyda YEŞİLÇAY’ın Haberi

 

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti