Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sandıklı’dan çifte transferler – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Sandıklı'dan çifte transferler

Spor Toto 3. Lig 1’inci Grup’ta Afyon’u ve Sandıklı’yı temsil eden Sandıklı Belediyespor’da transferler devam ediyor. Kırmızı-beyazlı ekip, son olarak Ali Korkmaz ve Hüseyin Yalçın’ı kadrosuna dahil etti

Sandıklı Belediyesporlu yönetim transfer bombalarını çifter çifter patlatıyor. Geçen haftalarda Oltan ve Yılmaz Tunahan Altuntaş’a imza attıran Sandıklı Belediyesporlu yöneticiler şimdi de Denizli Belediyespor’un orta saha oyuncusu Ali Korkmaz ve Manavgat Evrensekispor’un orta alan futbolcusu Hüseyin Yalçın’la anlaşma sağladı. Sandıklı Belediyesporlu yöneticilerin transfer çalışmalarını sürdürdüğü ve ilerleyen günlerde yeni isimlerin takıma katılacağı ifade edildi. Transferlerle alakalı Sandıklı Belediyespor Kulübü’nden de: “Profesyonel Futbol 3.lig 2011-2012 sezonunda emin adımlarla zirveyi kovalayan takımımız 2 yeni futbolcu ile anlaşma sağlamıştır. Denizli Belediyespordan orta saha oyuncusu Ali Korkmaz ve Manavgat Evrensekispor dan ayrılan orta saha oyuncusu Hüseyin Yalçın’a imza attırıldı. Yeni yapılacak olan transferlerimizi sizlerle daha sonra paylaşacağız” şeklinde açıklama yapıldı. Sandıklı Belediyespor’da transfer çalışmalarının devam ettiği ve önemli isimlerin takıma katılacağı açıklandı. (Kocatepe)

Hüseyin ve Oltan’ın lisansı tamam

Sandıklı Belediyespor’un kadrosuna dahil ettiği futbolculardan Hüseyin Yalçın ve Oltan Karakullukçu’nun lisansları çıktı. Türkiye Futbol Federasyonu’nun resmi internet sitesinde yer alan kulüp bilgileri sayfasında Sandıklı Belediyespor’un 2011-2012 futbolcu kadrosunda bu iki futbolcu da yer aldı. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti