Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Seçmenin ulaştığı bir milletvekiliyim – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Seçmenin ulaştığı bir milletvekiliyim

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal, Gazeteniz Kocatepe’yi ziyaret etti. Köksal, seçmenin doğrudan ulaşabildiği bir milletvekili olmak için gayret gösterdiğini belirtti

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal, Gazeteniz Kocatepe’yi ziyaret etti. Kocatepe Gazetesi Sahibi Sezer Küçükkurt, Kocatepe Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Burak Aydın, muhabirler Burcu Aydın ve Murat Arısoy’la sohbet eden Köksal, halkla içiçe ve ulaşılabilen bir milletvekili olmak için gayret gösterdiğini söyledi. Köksal, “Ben, seçmenlerimin bana doğrudan ulaşmasını istiyorum. Gelen telefonlara ben bakıyorum. Telefon numaram 13 yıldır aynı. Bana ulaşan vatandaşların sorununun çözülmesi için görüşmeler yapıyorum. Yapılabilecek bir şey ise de yapılamayacak bir şey ise de beni arayan vatandaşlara geri dönüş yapıyorum. Durumun ne olduğunu aktarıyorum” dedi.
TALEPLERİ TEK TEK TAKİP EDİYOR
Ramazan Bayramı dolayısıyla Afyonkarahisar’daki tüm Cumhuriyet Halk Partisi üyelerine mektup gönderdiğini aktaran Köksal, “Mektubumda da belirttim. Hem cep telefonumdan, hem de Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki telefon numarasından bana iletmek istediklerini iletebilirler. Yanımda bir defter bulunuyor. Talepleri ve önerileri tek tek o deftere yazıp takip ediyorum” ifadelerini kullandı.
KONGRELERE MÜDAHİL
OLMAYACAĞIM
Cumhuriyet Halk Partisi’nde ilçe ve il başkanlıklarında kongre sürecinin başladığını hatırlatan Köksal, “Daha önce eleştirildiği gibi sandıkları yönlendirmeyeceğim. Sandıktan kim çıkarsa onunla birlikte çalışacağım. İlçe ve il kongrelerinde adaylar Cumhuriyet Halk Partisi için çaba göstermiş olacaklar. O nedenle benim seçimlere müdahele olmam söz konusu olmayacak” şeklinde konuştu.
14 TEMEL İLKE,
KOALİSYON İÇİN ESAS
Ülke gündemi ile ilgili de açıklamalarda bulunan CHP Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal, “Şu anda koalisyon görüşmeleri devam ediyor. MHP’nin HDP’ye karşı tutumunun ardından CHP-MHP ve dışarıdan destekli koalisyon formülü rafa kalktı. Bu durumda AKP’yle bir parti koalisyon kurulacak. Biz, tabanın görüşlerini Genel Merkez’e iletiyoruz. Bizim 14 temel ilkemiz var. O ilkeler çerçevesinde bu koalisyon görüşmelerini sürdürüyoruz” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti