Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Şehitlerimizi gözyaşlarıyla uğurladık – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Şehitlerimizi gözyaşlarıyla uğurladık

Afyonkarahisar’ın Dinar ilçesine bağlı Tatarlı beldesi yakınlarında meydana gelen trafik kazasında şehit olan 3 asker, memleketlerine gönderildi. Kazada ölü sayısı 5’e yükseldi

Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığında şehit askerler için düzenlenen törene Vali Haluk İmga, İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Veli Yıldırım, Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Namık Boran ile yetkililer katıldı. Törenin ardından Şehit Uzman Çavuş Mehmet Bozkurt’un cenazesi Kahramanmaraş’a bağlı Göksu ilçesine, şehit er Muhammet Ayaz’ın cenazesi Ankara’nın Kızılcahamam ilçesine ve şehit er Hasan Demirdöven’in cenazesi ise Tekirdağ’ın Malkara ilçesine gönderildi. Tören esnasında basın mensuplarının görüntü almasına izin verilmedi.
2 kişi daha hayatını kaybetti
Afyonkarahisar’ın Dinar ilçesinde, askeri araçla kamyonetin çarptığı kazada yaralanan kamyonetin sürücü, hastanede hayatını kaybetti.
Öte yandan Tatarlı beldesi yakınlarındaki kazada yaralanarak Ahmet Necdet Sezer Araştırma ve Uygulama Hastanesine sevk edilen kamyonet sürücüsü Ali Pamukçu ve Ramazan Memiş’in de hayatını kaybettiği öğrenildi. Kazada hayatını kaybedenlerin sayısı 5’e yükseldi.
Muhammet Ayaz idaresindeki 703095 plakalı askeri araç Afyonkarahisar’ın Dinar-Çay karayo-lunda Ali Pamukçu yönetimindeki 15 NP 626 plakalı kamyonet ile çarpışmış, kazada Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Bozgurt, erler Muhammet Ayaz ve Hasan Demirdöven şehit olmuş, kamyonet sürücüsü Ali Pamukçu sevk edildiği hastanede ölmüş, erler Tolga Uzan ve Hakan Avcı ile kamyonetin içerisinde ve kasasında bulunan Halil Sevinç, Mehmet Öztürk ve Kadir Tekin yaralanmıştı.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti