Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Semerkand Haftası kutlanıyor – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Semerkand Haftası kutlanıyor

1-7 Haziran tarihleri arasında tüm dünyada ilk kez kutlanmaya başlanan Semerkand Haftası Afyonkarahisar’da da kutlanıyor

Ser Organizasyon ve Semerkand İletişim Merkezi tarafından düzenlenen etkinliklerin Şehr-i Sultan Geceleri kapsamında Hıdırlık mesire alanında halka açık olarak meddah ve drama gösterileri sunuldu. Etkinliğin açılışında bir konuşma yapan Semerkand İl Temsilcisi Mahmut Emin Birliktir, Semerkand Şirketler Gurubu’nun yayınları ve programlarıyla 23 yıldır insanları gerçekle tanıştırmaya çalışıldığını söyledi.
Semerkand yayınlarının dergileriyle, kitaplarıyla, televizyonuyla ve radyosuyla insanlığı hakikate çağırdığını belirten Birliktir şöyle konuştu: “Semerkand Dergisi tasavvufun güzelliklerini kaynağından alarak bugünün insanının anlayacağı bir sadelikte sunuyor. Semerkand Aile Dergisinin günümüz hayatının etkilerini yuvaların geleneksel mayasını korumak için süslüyor. Mostar Dergisi güncel olaylara taraflar üstü bir bakış açısıyla yaklaşıyor. Radyo Onbeş kulaktan girip ruha sesleniyor. Semerkand Televizyonu gönül gözünü kör etmeyen bir seyir alemi açıyor. Beşir Derneği; İnşallah çok yakında kamu yararına çalışan dernek statüsü kazanacak. O da tüm dünyada meydana gelen afetlerde; afetzedelerin yardımına koşuyor. Semerkand Takvimini geçen yıl her 7 kişiden 1ine vermişiz. Bu büyük bir başarı. Takvimdeki amacımızda; takvim yaprağının arkasındaki ayeti ve hadisi kaynağıyla birlikte okuyup kurtuluşa ermesine vesile olsun diyedir.” (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti