Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sendikacılar ziyaretlere devam ediyor – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Sendikacılar ziyaretlere devam ediyor

Sendikacılar Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği yönetim kurulu, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İl Başkanlğını, Halkın Sesi Partisini (HAS Parti) ve Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şubesini ziyaret etti

Ziyarete Sendikacılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Niyazi Avcı ve yönetim kurulu üyeleri Şükrü Balık, Süleyman Göktepe ve Bekir Döner katıldı.
HAS Parti’yi ziyaretinde, derneklerinin tabela derneği olmadığının altını çizen Başkan Niyazi Avcı, bundan sonra sivil toplum örgütleri olarak daha koordineli çalışacaklarını söyledi.
HAS Parti İl Başkan Yardımcısı Ayşe Önder ise, sivil toplum örgütleri ve siyasi partilerin iç içe olmasının, ülke adına hayırlar getireceğini belirtti. Ziyarette HAS Parti Merkez İlçe Başkanı Yusuf Budak, İl Yönetim Kurulu üyeleri Adnan Ceylan, Hakan Yakut ve Eyüp Yurdaer de hazır bulundular.
Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şubesini ziyarette de dernek Başkanı İsmail Kumartaşlı, Afyonkarahisar’ daki şehit yakınları ve gaziler hakkında bilgiler verdi. Sohbet havasında geçen ziyarette terör sorunu, Suriye’de yaşananlar ve güncel siyasi konuşlar konuşulurken, 2 dernek arasındaki samimiyetin artırılması ve dayanışma kararı alındı.
Sendikacılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyeleri, daha sonra AK Parti İl Başkanı Mehmet Zeybek’i ziyaret etti. Afyonkarahisar Sendikacılar Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Niyazi Avcı, Başkan Yardımcısı Ömer Çelik, Süleyman Göktepe ve dernek yönetim kurulu üyeleri Bekir Döner, Cengiz Avcı, Yücel Şahin, Nihat Koçak, Şükrü Balık, AK Parti İl Başkanı Mehmet Zeybek’i makamında ziyaret ettiler. Dernek Başkanı Niyazi Avcı, ziyarette yaptığı konuşmada, kentteki siyasi parti yöneticileri ve sivil toplum örgüt temsilcileri ile tanışıp kaynaşmayı amaçladıklarını belirtti.
Birlik ve beraberlikten yana olduklarını dile getiren Avcı, AK Parti İl Başkanı Zeybek’e görevinde başarılar diledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Başkanı Mehmet Zeybek, deneyimli ve tecrübeli yöneticilerin bir araya gelerek tek çatı altında toplanmasından dolayı mutlu olduğunu söyledi. Ziyarete İl yönetim kurulu üyesi Abdullah Aydoğan ve Şemseddin Yasan’da katıldı. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti