Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Şimşek’e dost darbesi: 1-0 – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Şimşek'e dost darbesi: 1-0

Afyonkarahisarspor, dün deplasmanda Aydınspor’la karşılaştı. Afyonkarahisarsporlu taraftarların kardeş takım olarak gördükleri, Aydınspor ilk yarıdaki maç gibi dün oynanan maçta da galip gelen taraf oldu. Afyonkarahisarspor’da Çarşambaspor galibiyetiyle oluşan olumlu hava Aydınspor yenilgisiyle yerini yeniden karamsarlığa bıraktı

Afyonkarahisarspor, mutlak galibiyet için gittiği Aydınspor’a 1-0’lık skorla boyun eğdi. İlyas’ın kırmızı kartla oyun dışı kaldığı müsabakada Afyonkarahisarspor 10 kişi kalmasına rağmen iyi mücadele etti ancak 60’ıncı dakikalarda yenen bir gol puan umutlarını bitirdi. Spor Toto 3. Lig 3. Grup takımlarından Aydınspor 1923, sahasında ağırladığı Afyonkarahisarspor”u 1-0 mağlup etti. Spor Toto 3. Lig 3. Grup takımlarından Aydınspor 1923, sahasında ağırladığı Afyonkarahisar-spor’u 1-0’lık skorla devirdi. Adnan Menderes Stadı’nda oynanan karşılaşması Aydın Valisi Kerem Al, Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Aydın Cumhuriyet Başsavcısı Ekrem Yiğit, Aydınspor 1923 Başkanı Ahmet Gümüş ve Afyonkarahisarspor Başkanı Hikmet Bülbül ile kalabalık bir seyirci grubu izledi. (Kocatepe)

AYDINSPOR 1923 :1
AFYONKARAHİSARSPOR: 0
STAT: Adnan Menderes
HAKEMLER: Nuri Karahançer (6), Mustafa Savranlar (5),
Suha Adıyaman (5)
AYDINSPOR 1923: Ayhan (5) – Mehmet Ali (6), Efşan (6) (Dk. 85 Fırat), Kaan Bartu (5), Yiğitcan (5), Yertek (5) (Dk. 55 Muhittin 6), Sadullah (6), Altan (6), Sinan (4), Bilal (4) (Dk. 75 Emin 4), Serdar (6)
AFYONKARAHİSARSPOR: Gökhan Ant (5) – İlyas (4), İsmail Odabaşı (5), Mustafa Yaşar (4), İsmail Hacıhafızoğlu (4), Ahmet (5), Deniz Yılmaz (5), Gökhan Köse (6), Selçuk (4) (Dk. 46 Muhammet 4), Ayhan (5), Tolga (4) (Dk. 34 Serdar) (Dk.43 Tayfun 5)
GOL: Dk.68 Sadullah (Aydınspor 1923)
KIRMIZI KARTLAR: Dk. 35 İlyas (Afyonkarahisar), Dk. 72 Kaan Bartu (Aydınspor 1923)

Yine mağlubiyet

Afyonkarahisarspor, kendisi için çok önemli olan bir maçtan daha puansız ayrıldı. Mücadeleye mutlak galibiyet için çıkan Şimşek, sahadan puansız ayrılarak taraftarlarını üzdü. Onca sıkıntıya rağmen mücadele verdiği ligde
kalmak için savaşan Afyonkarahisarsporlu futbolcular, dün ortaya koydukları futbolla parmak ısırttılar.
Ancak hakem hataları ve dış saha faktörleri eklenince sahadan puan çıkmadı

30’uncu dakikada Aydınspor 1923’te Sinan’ın pasıyla ceza sahası içinde topla buluşan Serdar’ın soldan vurduğu top farklı şekilde auta gitti.
35’inci dakikada Afyonkarahisarspor’dan İlyas, ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Afyonkarahisarspor, maçın geri kalan dakikalarına 10 kişi devam etti.
39’uncu dakikada Aydınspor 1923’te ceza sahası içinde topla buluşan Kemal Bilal’in kaleye gönderdiği topu kaleci Gökhan çıkardı. Gökhan’dan döndükten sonra Serdar’ın tekrar kaleye gönderdiği top, defansa çarparak kornere gitti.
42’nci dakikada Girdikleri ikili mücadelede Serdar ile çarpışan Afyonkarahisar sporlu Serdar, oyuna girdikten 9 dakika sonra sakatlandı. Başına darbe alan Serdar, ambulansla Aydın Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
İlk yarı 0-0’lık eşitlikle sona erdi.
Aydın tek golle işi bitirdi
59’uncu dakikada Aydınspor 1923’te ceza sahası içinde topla buluşan Sinan’ın vuruşunda kaleye giden topa son anda parmaklarıyla dokunarak kornere yollayan kaleci Gökhan, mutlak bir golü önledi.
62’nci dakikada Afyonkarahisarspor’da Ayhan’ın kullandığı kornerden gelen topu ceza sahası içinde Gökhan Ant kafayla vurdu. Kaleye giden topu kaleci Ayhan, eliyle çıkardı.
68’inci dakikada Aydınspor 1923’te Serdar’ın sağdan ortaladığı topa ceza sahası içinde kafayla ka-leye Gönderen Sadullah, takımını öne geçirdi: (1-0)
72’nci dakikada Aydınspor 1923’te rakibine ser giren Kaan, gördüğü ikinci sarı kartla takımını 10 kişi bıraktı.
81’inci dakikada Afyonkarahisarspor’da sağdan Muhammed’in ortasını kafayla dokunan Deniz, topu kaleye gönderdi. Kaleci Ayhan’dan seken topu son anda Mehmet Ali uzaklaştırdı.
Maç 1-0 Aydınspor 1923 üstünlüğüyle sona erdi. (Kocatepe)

Taraftar kardeşliği

Karşılaşma boyunca bir biriyle iyi diyaloğuyla bilinen Aydınspor 1923 ve Afyonkarahisarsporlu taraftarlar her iki takımı da attıkları sloganlarla takımlarını birlikte desteklediler. Yavaş bir tempoda başlayan maçta ilk yarım saatte her iki takımda bir birine üstünlük sağlayamadı. 30. dakikadan sonra maça ağırlığını koyan Aydınspor 1923 ilk gollük pozisyonu 39. dakikada Kemal Bilal ve Serdar ile yakaladı. Maçın ikinci yarına her iki takımda iyi başlarken; karşılaşmada karşılıklı gol pozisyonları yaşandı. Karşılaşma Sadullah’ın attığı golle Aydınspor 1923’ün 1-0 üstünlüğüyle sona erdi. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti