Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Şimşek’e İmga’dan son destek – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Şimşek'e İmga'dan son destek

Afyonkarahisarspor Onursal Başkanı Salim Pancar ve Vali Haluk İmga önderliğinde yarın İkbal Termal Otel’de ‘Afyonkarahisarspor’a Destek Yemeği’ programı düzenlenecek

Spor Toto 3. Lig İkinci Grup’da zirvenin tek başına sahibi Afyonkarahisarspor’un bu başarısı karşılıksız kalmayacak. Ligde ilk devreyi lider bitiren Şimşek için, Afyonkarahisarspor Onursal Başkanı Salim Pancar ve Afyonkarahisar Valisi Haluk İmga önderliğinde büyük bir organizasyon yapılacak. Afyonkarahisarspor’a maddi destek sağlamak için yarın İkbal Termal Otel’de bir yemek düzenlenecek. Yemeğe tüm il protokolünün davet edildiği öğrenildi. Yemekte ev sahipliğini Merkez Valiliğine atanan Haluk İmga ve Afyonkarahisarspor Onursal Başkanı Salim Pancar yapacak. Haluk İmga’nın, Afyon’dan ayrılmadan önce Afyonkarahisarspor’a son bir destek için bu organizasyonu planladığı kaydedildi. Çok sevdiği Afyonkarahisarspor’a her zaman destek veren Haluk İmga’nın bu davranışı da taraftarları da heyecanlandırdı.
Yemeğe tüm protokol davet edildi
Cuma akşamı saat 19.30’da İkbal Termal Otel’de düzenlenecek Afyonkarahisarspor’a destek yemeğine tüm protokolün davet edildiği öğrenildi. Protokol üyelerinin yanı sıra Afyon’un önde gelen işadamları da yemekte hazır bulunacak. Yemeğin asıl amacı ise Afyonkarahisarspor’a 2. Lig yolunda büyük bir maddi destek sağlamak. Yemeğe katılan herkesin bu organizasyon sayesinde Afyonkarahisar’ın gözbebeği tek profesyonel takımı Afyonkarahisarspor’a destek vermesi ve takımın yanında olması bekleniyor.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti