Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Şimşek’te çanlar çalıyor – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Şimşek'te çanlar çalıyor

Afyonkarahisarspor, yarın oynayacağı Çanakkale Dardanelspor müsabakasından da eli boş gelirse ligden düşme yolunda geriye doğru sayıma başlayacak

Afyonkarahisarspor, kendisi gibi ligden düşmeye yakın ekiplerden birisiyle daha bu Pazar günü karşı karşıya gelecek. Alt sıralarda bulunan Çanakkale Dardanelspor’un konuğu olacak Afyonkarahisarspor, bugün Çanakkale’ye gidecek. Yarın saat 13.30’da başlayacak maça üç puan gözüyle bakan Afyonkarahisarspor, deplasmandan ne pahasına olursa olsun galip dönmek istiyor. Ligde kalabilmesi için özellikle kendisi gibi sıkıntılı rakiplerden mutlaka üç puan alması gereken Afyonkarahisarspor, son haftalarda da aldığı sonuçlarla taraftarlarını üzmüştü. Şimşek, son olarak geçen Çarşamba günü evinde Ankara Demirspor’la 0-0 berabere kalmıştı.
Tehlike çanları çalıyor
Spor Toto 3. Lig 3’üncü Grup’ta mücadele eden Afyonkarahisarspor, yarın saat 13.30’da Çanakkale Dardanelspor ile karşı karşıya gelecek. Spor Toto 3. Lig 3’üncü Grup’ta ligde kalma mücadelesi veren Afyonkarahisarspor, bu hafta kendisi gibi alt sıralarda mücadele eden Çanakkale Dardanelspor’la karşılaşacak. Geçen hafta evinde Ankara Demirspor’la 1-1 berabere kalan Şimşek, yarın oynanacak karşılaşmadan da galibiyet elde edemezse ligden düşmek için artık geri sayıma geçecek. Mor-beyazlı ekip bu maçın hazırlıklarını dün itibariyle tamamladı. Şimşek bugün sabah saatlerinde Çanakkale’ye gitmek üzere yola çıkacak. İlk yarıda oynanan müsabaka 1-1’lik eşitlikle sona ermişti. Bu maç iki takım açısından da büyük önem arz ediyor. Şimşek, bu maçı da kazanamadığı takdirde ligden düşmek için tüm şartları sağlamış olacak. Afyonkarahisarspor’un ligden düşmesi halinde de kolay kolay yeniden profesyonel liglerde mücadele edecek takımının olacağı sanılmıyor. (Kocatepe)

Gökhan eldivenlerine kavuşuyor

Mor-beyazlı ekipte Gökhan sevinci yaşanıyor. Beylerbeyispor ile oynanan müsabakada kırmızı kart görerek Disiplin Kurulu tarafından 2 maç ceza alan kaleci Gökhan’ın cezası Ankara Demirspor müsabakasıyla sona erdi. Cezası nedeniyle Tekirova ve Ankara Demirspor maçlarında takımdaki yerini alamayan Gökhan Ant, Dardanel deplasmanında formda giyebilecek. Beylerbeyispor ile oynanan müsabakada kırmızı kart gören Gökhan Ant, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından iki maç cezaya çarptırılmıştı. Gökhan, Tekirova ve Ankara Demirspor maçlarıyla cezasını tamamladı. Gökhan, Çanakkale Dardanelspor müsabakasında görev verilmesi halinde kaleyi koruyacak. (Kocatepe)

Tolga’nın da cezası tamamlandı

Afyonkarahisarsporlu kanat oyuncusu Tolga Yıldız’ın da cezası sona erdi. Ankara Demirspor müsabakasında cezası nedeniyle görev yapamayan Tolga’nın cezasının tamamlandığı öğrenildi. Başarılı kanat oyuncusunun Pazar günü Dardanelspor ile deplasmanda oynayacağı maçta görev yapabileceği açıklandı. (Kocatepe)

4 futbolcu sınırda

Mor-beyazlı ekip, Pazar günü çok önemli bir maça çıkacak. Deplasmanda Çaanakkale Dardanelspor maçında üç puan kovalayacak Afyonkarahisarspor’da kart sınırında bulunan futbolcu sayısının fazla olması can sıkıyor. Mor Şimşekler’de Mustafa Yaşar, Mustafa Aslan, Tayfun ve Gökhan Köse’nin 3’er sarı kartının bulunduğu ve bu oyuncuların Dardanelspor maçında kart görmeleri durumunda Tarsus İdman Yurdu maçında forma giyemeyecekleri ifade edildi. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti