Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sinanpaşa’da mezuniyet coşkusu – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Sinanpaşa'da mezuniyet coşkusu

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Sinanpaşa Meslek Yüksek Okulu’nda (MYO) mezuniyet coşkusu yaşandı

Sinanpaşa MYO mezuniyet töreni ilçedeki düğün salonnda gerçekleştirildi. Öğretim görevlileri ile öğrencilerin yanı sıra öğrenci ailelerinin de katıldığı törende, hem öğrenciler hem de aileleri büyük heyecan ve sevinç yaşadı. Mezun öğrencilerin sahneye çağırılmasıyla başlayan mezuniyet töreninde, öğrenciler ellerindeki Türk Bayrakları ve AKÜ bayraklarını sevinçle salladılar. Aileler ise, mezunları fotoğraflamak için birbiriyle yarıştı.
Tüm öğretim üyeleri ile ailelerine teşekür eden okul birincisi Sinem Uzunoğlu’nun, sözleri mezuniyete katılanlara duygu dolu anlar yaşattı. Aldıkları eğitimin öneminin bilincinde olduklarını ifade eden okul birincisi Uzunoğlu, yeni bir hayata atıldıklarını aktardı. İş yaşamında tüm arkadaşlarına başarı dileyen Uzunoğlu, kazanılan dostlukların devam etmesi dileğinde bulundu.
YENİ BİR HAYAT BAŞLIYOR
Öğrencilerin eğitim süreci boyunca verdikleri desteklerden dolayı ailelerine teşekkür eden Sinanpaşa MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mustafa Karazeybek, ailelerin duygularının herkesten yoğun ve farklı olduğunu anlattı. Birer emanet olarak kabul ettikleri öğrencileri eğitimli ve iş hayatına atılmaya hazır olarak ailelerine teslim ettiklerine ifade eden Müdür Yrd. Doç. Dr. Karazeybek, “Evlatlarınızın her zaman bize bırakılmış emanetler olduğu bilinciyle iyi bir eğitim almaları yönünde çaba harcadık. İlgili 2 yılın sonunda hayata atılmaları yolunda gerekli tüm eğitimleri aldılar. Bütün bu eğitim ve öğretim süreci hayata atılmaları öncesinde önemli süreçti. Mezunlarımız yeni bir hayata başlıyor. Artık hayatın ayatırım süreci bitti. Öğrencilerimiz yeni hayatlarında yatırımlarını yükseltme, güzel bir gelecek inşaa etme sürecine girecekler.” şeklinde konuştu.
KENDİNİZE VE EĞİTİMİNİZE
HER ZAMAN GÜVENİN
Örencilerden kendilerine her zaman destek olan ailelerine destek olmalarını isteyen Müdür Yrd. Doç. Dr. Mustafa Karazeybek, mezunların hem kendilerine hem de ülkeye yararlı işler yapacaklarına inandıklarını söyledi. Öğrencilere “korkmayın, çekinmeyin ve kendinize güvenin” tavsiyesinde bulunan Yrd. Doç. Dr. Karazeybek sözlerini şöyle tamamladı, “Hayat boyu engellerle karşılaşabilirsiniz. Engellerle karşılaştığınız zaman hedeflerinizden şaşmayın. Çabalamaya devam edin. Kendinize ve eğitiminize güvenerek çalışmayı sürdürün. Hayatta başarı ve kolaylıklar dileğiyle, Cenab-ı Hak yolunuzu açık etsin”
CONKAR: GENÇLERİ GELECEĞİN ŞARTLARINA UYGUN
YETİŞTİRMEYE ÇALIŞIYLORUZ
Dünyasnın hızlı bir değişim ve dönüşüm geçirdiğini hatırlatan AKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kemalettin Conkar ise, bilginin üretimini, kullanılmasını ve aktarılmasının çok daha önemli hale geldiğini belirtti. Öğrencilere yeni hayatlarında başarı dileyerek, ailelere teşükker eden Prof. Dr. Conkar şu ifadeleri kullandı, “Bilgi üretim ve bilgiye erişim süreçlerindeki hızlı gelişmeler, bilgi üretiminde rol alan kurumların da değişmesine ve bilgi üretim süreçlerinin yeni koşullara uygun hale gelmesine yol açmıştır. Biz de genç ve dinamik bir üniversite olarak, 23 yıldır ülkemizin gençlerini bu değişimleri dikkate alarak yetiştirmeye, ulusal ve uluslararası düzeyde nitelikli bilimsel araştırmalar yapmaya ve bulunduğu topluma faydalı işler üretmeye çalışıyoruz.”
KEPLER HAVAYA
MYO Birincisi Sinem Uzunoğlu’nun yaş kütüğüne isim plakasını çakmasının ardından dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Tüm öğrencilerin adlarının tek tek okunduğu mezuniyette, öğrencilere geçici mezuniyet belgeleri dağıtıldı. Kepleri coşku ile sallayan öğrenciler 10’dan geriye doğru sayarak keplerini coşku ile havaya attı. Tören, mezunların birbirleri ve öğretim üyeleriyle bol bol hatıra fotoğrafı çektirmesiyle sona erecek. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti