Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP’nin nabzı Afyon’da atacak: 30 Ağustos Türkiye’nin mihenk taşıdır

Bu haberin fotoğrafı yok

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar İl Başkanı Nevzat Ercan dün öğleden sonra partide basın toplantısı düzenledi.
“CHP’Lİ BAŞKANLAR SANDIKLI’DA
 BİRARAYA GELİYOR”
CHP İl Başkanı Nevzat Ercan, partisinin Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve tüm CHP’li Belediye Başkanlarının katılacağı Belediye Başkanları İstişare Toplantısına ev sahipliği yapma heyecanı içerisinde olduklarını kaydetti. Sandıklı ilçesi May Otel’de gerçekleştirilecek olan İstişare Toplantısına; tüm CHP’li Belediye Başkanlarının, 11 büyükşehir, on il olmak üzere toplam 252 Belediye’nin Afyonkarahisar’da toplantısı olduğunu belirten Ercan, “Daha doğrusu kampımız var. Bu kampta yerel yönetim sorunları görüşülecek. Afyon için ben bunu çok kayda değer buluyorum. Gerek Milletvekilimiz Sayın Burcu Köksal’ın gerekse bizlerin gayretimizle bu kampın Afyonkarahisar’a alınmasının çok önemli olduğunu düşünüyorum. Tanıtım açısından önemli bir program olacak. İlimizde ki otellerde 270 kişiyi aynı anda ağırlama noktasında oda sıkıntısı yaşandığından Sandıklı Maya Otelden rezervasyon yaptırıldı. 25 ve 27 Temmuz tarihleri arasında başta Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu olmak üzere bizim medarı iftiharlarımız olan Belediye Başkanlarımızın tümü burada olacak. Biz onları ağırlamaktan onur duyacağız.” dedi.
“30 AĞUSTOS BU TOPRAKLARDA
YAŞAYAN HERKESİ İLGİLENDİRİR”
Afyonkarahisar’ın Cumhuriyetin kazanıldığı topraklar olduğunu vurgulayan Ercan, “30 Ağustos’u tanımayanlar olsa da bu tarihin bizler ve Afyon için çok önemli olduğunu düşünüyorum. Bugünlerde gündemde hiç yeri olmaması gerekirken 30 Ağustos’u tartışmaya açmaya çalışanlar var. Aslında gündemimiz ekonomi, dış politika yani siyaset olmalıdır. Gündem ülkeni şu andaki gidişatı, Afyon’da yumurta fiyatları ne durumda, besicilik yapanlar neler yapacaklar? Onların ne kadar mağdur olduklarını tartışmamız gerekiyor. Kendini bilmez hadsiz Bursa Belediye Başkanı Alinur Aktaş çıkıp diyebiliyor ki ’30 Ağustos herkesi ilgilendiren bir konu değildir’ 30 Ağustos bu topraklar üzerinde yaşayan herkesi ilgilendiren bir konudur. Burası Cumhuriyetin kazanıldığı topraklardır. 30 Ağustos Dumlupınar Meydan Muharebesi ile binlerce insanımız şehit olmuştur. Ama Türk toprakları kurtulmuş, arkasından Cumhuriyet ve demokrasi gelmiştir. Fakat o tür kişiler maalesef belli makamları işgal etmektedirler. Şu anda da bu tür çarpık konuşmalarla gündeme oturmaktadırlar. Kesinlikle ben böylesi şeyleri kabul edemiyorum. Afyonlular adına bu vesile ile kendisini protesto ediyorum. Yanlış konuşmuştur, 30 Ağustos önemli bir gündür, yerel bir gün değildir. 30 Ağustos Türkiye’nin mihenk taşıdır. 30 Ağustos Zafer Bayramımızdır.”  diye konuştu.
“CHP’Lİ BAŞKANLAR GURUR VESİLESİ”
Nevzat Ercan, CHP’li Belediye Başkanlarının Afyonkarahisar’da kampa girip Yerel Yönetim Koordinasyon Komitesinin tüm Belediyeler arasında projeler, çalışmalar, v.d konular olmak üzere her türlü yardım konularında birbirleriyle alışveriş edeceklerini söyledi. Ercan, “Bu kampta Belediye Başkanlarımız Türkiyemizi en iyi şekilde nereye götüreceğimizin kararlarını alacaklar. Burada önemli kararlar alınacak. Ben bundan CHP Afyon İl Başkanı olarak partimizin Belediye Başkanlarıyla gurur duyuyorum. Çünkü onlar demokrasimizi de kurtardılar. Çünkü malum demokrasi diye bir şey kalmamıştı. Ama yerel seçimlerde vatandaşımızın ön görüsüyle demokrasiye sahip çıkıldı. Bütün olumsuz şartlara, tüm karalamalara iftiralara rağmen çok önemli merkezleri, büyük illerde Belediye Başkanlıkları bizdedir. Yerel iktidar genel iktidarı da getiriyor. Hükümet bunun farkındadır.” şeklinde konuştu.
“YEREL İKTİDAR GENEL
 İKTİDARI DA GETİRECEK”
CHP’li Belediye Başkanlarının mutlaka başarılı olacağını söyleyen Ercan şöyle konuştu: “Her gelen elinden geleni yapsa da bizim CHP’li Belediyelerimiz başarılı olacaktır. Buna inanıyorum çünkü Belediyelerimiz de israf olmayacaktır. Belediyelerimiz şeffaf olup, insana gerekli değer verilecektir. Belediyelerimizden çok şey bekliyoruz. Tüm çalışma ve hizmetlerimiz bize genel iktidarı getirecektir. CHP’nin Afyonkarahisar kampı şimdiden Türkiye’ye hayırlı olsun diyorum.” >> Burcu AYDIN’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti